hombre_71 píše:Já spíš nevěřím tomu že by ve Finsku v servisech byli stejní parchanti jako v Česku

Ale jsou... desny, mam problem s vadnym ECU - neustale mi to hlasi chybu vzdusne vahy a snimace otacek - oba sensory mi tady vymenili s tim, ze ted uz je vse v poradku a nebylo, tak jsem to nechala projet testem u kamarada v servisu pri sve navsteve CR a ejhle zavada ridici jednotky motoru... No a co na to pani finsti kluci? Hezky ruce pryc, ze jednotka byla v poradku kdyz menili sensory a ze to hlasi stale stejne chyby porad dokola je asi tim, ze i nove sensory jsou vadne... Je to proste pakarna, tak ted setrim na novou, protoze podnikat nejake riskantni kroky s preprogramovavanim a nebo vymena za jetou mi prijdou jako prilis drahe alternativy na to, ze bych mohla koupit hur, nez jsem prodala...
Navic jsem na svem auti pomerne zavisla existencne i citove, proficela jsem s ni celou Evropu, motor jede jak pila s roof boxem a dvema kolama na kouli, dva lidi, dva psi a plna bagaze a jede jakoby se nechumelilo 160km/h po dalnici samozrejme
Pred zimou budeme jeste menit to ECU,tlumice a pruziny, na jare komplet brzdy....
Proste ji mam fakt rada a nechci, aby mi ji v servise zku*vili i kdyz uz ma nalitano 250 tis.
Tak ve zkratce asi tak