chtěl bych vědět, jestli se dá aktivovat i akustická signalizace nouzového zbytku paliva. ta světelná signalizace mi připadá hrozně hloupě vymyšlená. dík za odpovědi..
signalizace rezervy paliva
signalizace rezervy paliva
ahoj kluci.
chtěl bych vědět, jestli se dá aktivovat i akustická signalizace nouzového zbytku paliva. ta světelná signalizace mi připadá hrozně hloupě vymyšlená. dík za odpovědi..
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
- Reklama
Re: signalizace rezervy paliva
aka je svetelna signalizacia nudzoveho zbytku paliva?
zasadne nejazdim do prazdnej nadrze-sa to neodporuca lebo na spotku nadrze su necistoty
zasadne nejazdim do prazdnej nadrze-sa to neodporuca lebo na spotku nadrze su necistoty
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
miky_5 píše:aka je svetelna signalizacia nudzoveho zbytku paliva?
to je stav, kdy se ti rozsvítí "hladové oko"....
a já zásadně vyjíždím nádrž do mrtě...
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
-
dimi
Tak to jsi asi jedinej. Me ta signalizace prijde az moc. Kontrolka a jeste jak to pak stale znazornuje palubak graficky pred kazdym startem.
Nevim jak se k tomu postavi mistni opel majstri ale dle meho nazoru neni moc dobre vyjizdet nadrz az do "konce", osobne tankuji kdyz mam dojezd cca 100km.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Toto mám stejně,pod 100km nejdu a tankuju,jednou v životě mě došlo palivo a dodnes se za to stydím
je to podle mě ostuda řidiče 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
-
dimi
Tak tak, je to hanba
Motoru a kor dieslu to určitě nedělá dobře.
ja tankujem ked mam 1/4 nadrze... ako yzera zebrave oko tusim ani neviem
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Dimi a nejen hanba,ale často vidím,jak někdo šlape s kanystrem po dálnici,což je ještě navíc dost nebezpečný.Nechápu takový lidi,benzinek je u Nás jak když na...e 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No tak já zase znám exoty kterým svítí "hladové oko" prakticky pořád, takujou za 200,- takže to palubák ani nezaregistruje. No hlavně že se jezdí....