pani, potreboval by som poradit..
1,6 twinport
aky silny ma byt podtlak - odsavanie spod krytu vackoveho hriadela??
mne to taha tak silno, ze za chodu motora nie je mozne otvorit viecko na odlievanie oleja.. ma to tak byt, alebo nie je nieco v poriadku??
odvetranie vackoveho hriadela
odvetranie vackoveho hriadela
Astra H, 1,6 77kw, XEP
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: odvetranie vackoveho hriadela
presne tuto zavadu som raz videl, oprava bola kusok drahsia, ale nechcem strasit. Aku mas spotrebu oleja?
Naposledy upravil(a) swabel dne 02 čer 2011, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Re: odvetranie vackoveho hriadela
Nazdar, prosim ta nasiel som tvoj pripevok na fore, mam OPEL ASTRA H, benzin a mam ten isty problem, ku ktoremu si sa vyjadroval. Vytvara sa mi podtlak, pri beziacom motore nejde vytiahnut ani mierka oleja a ani viko, kde sa nalieva olej. Taktiez mam vysoku spotrebu oleja, asi liter na 1500 km. Dakujem za odpovedswabel píše:presne tuto zavadu som raz videl, oprava bola kusok drahsia, ale nechcem strasit. Aku mas spotrebu oleja?