Nová sedačka řidiče

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Samothe
Moderátor

Re: Nová sedačka řidiče

Příspěvek od Samothe »

recaro v polsku za cca 30 litrů používaný ...
Reklama

Yossarian

Příspěvek od Yossarian »

Ahoj, mám stejný problém. Koupil jsem novou astru cca před měsícem a bohužel jsem tam nedal sedačku s bederní opěrkou a před objednání dal na dealera a ujištění, že sedačky v Astře jsou jedny z nejlepších ve své třídě..... Bohužel základní sedačky v Astře jsou jedny z nejhorších ve kterých jsem kdy seděl (fakt shit non plus ultra) a, že jsem jezdil v hodně autech (Volvo, BMW, VW, Ford, Skoda). Takže teď mám nové auto ve kterém nejsem schopen jet dál než 10km aniž bych znechuceně předal řízení přítelkyni které sedačky zas tak moc nevadí.....

Dealer se samozřejmě k problému staví netečně, že nechápe kde je problém atd atd cena nové sedačky je přes 40.000kč takže do toho nehodlám investovat. Pokud by jste někdo věděl o nějakých sedačkách rád uvítám jinak zřejmě pojezdíme první rok a astra pude z domu a po Oplu zbyde nepříjemná vzpomínka na vcelku hezké auto s děsnýma sedačkama.
Pro rýpali jen dodám, že bohužel ne vše jsme opravdu vyzkoušeli takže to vidím jako svoji chybu ale to už se v životě stává..:-)
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK »

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel »

Recara su super, ale pre starsch ludi so sirsim chrbtom to je ako az trest.... Ja sa do sedacky vojdem este v pohode :D
Sem-tam beriem domov nejakeho kolegu "v rokoch" a sedi na spolujazdcovej ako za trest :)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Mazety

Příspěvek od Mazety »

nikdy mi nebylo jasný k čemu je delší sedák než v astře je, spíš mi vadí to prkenný opěradlo co neskutečně vrže
EX Opel Astra H caravan
vencator

Příspěvek od vencator »

Mazety zalezi kolik meris a jak mas dlouhy nohy.... kazdej ma tu pozici jinou nekdo proste potrebuje nohy podepreny (treba ja) nekdo je ma rad volny to samy jak si kazdy skloni operadlo a nastavi operku hlavy proto se to da vsechno nastavit nekdy i delka sedaku......

Kazdej sme nastesti jinej..... :)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Odpovědět