Nurburgring Chequered Kit - šachovnice na auto

Úpravy od motoru až po plasty
silver
Kontaktovat uživatele:

Re: Nurburgring Chequered Kit - šachovnice na auto

Příspěvek od silver »

nato aby som si dal sachovnicu norimberg ring snad nenusim mat sportak,okrem toho moje auto je z norimbergu cize by som si to mal dat! :)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Reklama

CandyX

Příspěvek od CandyX »

Silvre pri Norimbergu je vazne nejaky okruh, alebo nie som sam co si este pred nejakym rokom myslel ze norimberg je nürburg? Prislo trosku sklamanie ked som zistil ze je medzi nimi rozdiel nejakych 400km v nas neprospech :x

Nalepkovaniu som povodne chcel odolat, ale ked som tam zazil tu atmosferu, bez skrabanca prezil dve "suche" a aj dve mokre kola a videl ze ludia v DE s nalepkou NR sa navzajom zdravia, tak som neodolal. Jazdi sa tam naozaj na vsetkom co ma pod 3,5tony. ..samozrejme najviac na Porschatkach :) Podarilo sa mi v interieri prepasovat aj kamerku s rybim okom, nieco postriham ked sa o tyzden dva vratim do BA.
Přílohy
DSC01445.jpg
DSC01429.JPG
DSC01405.JPG
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
power2

Příspěvek od power2 »

candyx - ta tvoje astřička je krásná, ale moc se mi tam nelíbí přední světla. Vypadá to potom jak čína. Ale supr. Asi jsem udělal chybu, že jsem si nekoupil 1.6 s turbem :( Jak tam máš chytlou tu přední značku? A co ty přední zatmavený okna, to máš s homologací?
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

Candy loool what? Teraz si ma dostal.dik za spresnenie.tvoja biela smrst je top!! A svetla palce hore!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

No v Norimberku je jeden závodní okruh, jelikož je ve městě tak se tam můžeš i projet (jen kvůli rychlostnímu limitu to bude trochu vopruz). Každoročně se tam jezdí DTM a říká se mu http://www.norisring.de/
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

kdyby to bylo v bílém a levnější šel bych do toho :)
power2

Příspěvek od power2 »

Myslíš levnější než za ty 4 origo od vojty a nebo ten litr? :) Zase aby to nestálo za ... a nevyhodil litr
CandyX

Příspěvek od CandyX »

Power, Silver, vdaka borci za pochvalu ;) Predna znacka drzi na: http://www.supersignio.com/Kennzeichen- ... ix-SCHWARZ ...a svetla svoj Azijsky povod nemozu zapriet :) - halogeny sa mi moc nelubia a do xenonov sa mi nechcelo pustat.

Predne bocne okna su tak ako prisli z vyroby, predpokladam ze maju iba nejakych 15% zatmavenie, ale tym ze auto ma komplet cierny tapacir a nejde do neho ani nejak extra vela svetla, tak to obcas posobi ako keby boli ofoliovane. Na Slovensku by som si na bocne okna trufol nalepit maximalne tak MCdrive-in :)
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

za ten litr v bíle bych neváhal vůbec :mrgreen:
taky musím pochválit Candyho krasavici 8-) teda až na ty světla :D
Odpovědět