Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..m.s píše:Dobrý den pánové.
Poradte prosím. Mám 1,7/74 H najeto100 000km v kolila se mění rozvodový řemen. Díky.
no prave kukam do servisky a o tych 60 000km tam nic nie je,mozes mi tu servisku oscanovat?Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..
Ahoj reaguji na uvedené intervaly 60 tis. a potom 150 tis., zdá se mně to trochu divné, aby první výměna byla po 60t a druhá po 90t..... Mám motor 1.9CDTI 110kW a v Oplu (BS auto Brno) mně řekli první výměnu při 120t.(předpokládám, že mysleli včetně napínací kladky ikdyž sám to nepovažuji za nutné).SirWimpyIX píše:Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..m.s píše:Dobrý den pánové.
Poradte prosím. Mám 1,7/74 H najeto100 000km v kolila se mění rozvodový řemen. Díky.
nemam zrovna po ruce scanner, ale podle servisky je to teda presne takto:pekki píše:a nemohl by si tu servisku a vlozit sem, popr. mi ji poslat emailem? Byl bych ti strasne vdecny - koupil sem totiz auto bez servisky
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |