Nastavení času bez orig. rádia
Nastavení času bez orig. rádia
Jelikož jsem koupil Astru bez orig rádia, nezjistil jsem, jak nastavit čas. Odpojoval jsem baterku kvuli cvrčkům v přístrojovce. Teď tam mám o 6h posunutej čas. Na volantu se mi to nepodařilo nějak nastavit.
Dodatek: Funguje normální rádio při vytáhnutí klíčku? Tohle chcípne a nejde zapnout, aniž by byl nastartovanej motor.
Dodatek: Funguje normální rádio při vytáhnutí klíčku? Tohle chcípne a nejde zapnout, aniž by byl nastartovanej motor.
- Reklama
Re: Nastavení času bez orig. rádia
Tohle přesně sem nechtěl vědět
Plánuju CD 30 MP3 s 9ti číslama, je to dobrej výběr?

nevím jak toto rádio hraje,ale chtěl jsi 70navi proč do toho nejdeš?
Připadne mě to dost drahý. Ještě uvidím, jestli kápnu na něco levnějšího. Levnější variantou se mi zdá CID + udělat analog výstup, kterej má i můj tel s navigačkou
Tak proč ne, CD 30 MP3 prý hraje líp než "obyčejná" CD 30.power2 píše:Plánuju CD 30 MP3 s 9ti číslama, je to dobrej výběr?
Sám ji mám, myslím, že pro běžný poslech v pohodě.
Kdybych byl ale v tvé situaci a vybíral nové, šel bych už buď do CD 40 Opera nebo rovnou do Navi (pokud bude GID/CID), jak píše Samothe.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Cas ide nastavit op-comom.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Kombinovat CID s CD30MP3 nemá podle mě moc význam, navíc se ti paradoxně funkčnost zhorší - nebudeš vidět nastavení pro výšky a basy.power2 píše:Připadne mě to dost drahý. Ještě uvidím, jestli kápnu na něco levnějšího. Levnější variantou se mi zdá CID + udělat analog výstup, kterej má i můj tel s navigačkou
ked uz chces CD 30 MP3 tak si daj k tomu GID displej.podla mna budes zbytocne davat origo . navi..vyhodene peniaze,ked mas navi na mobile.vyuzijes ju par krat do roka.
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra