Mám dotaz:
když mám lehce koplej práh pod dveřma řidiče. Jde i přes to (bez nutnosti opravy) namontovat opc prahy (originaly samozrejme)?
Na jakem principu to drzi, nejake srouby, lepidlo, zapadky...? jde mi hlavne o to zda je nutne prah opravovat. zajima mne pokud k tomu nekdo neco vite. diky
montaž prahů na caravan
montaž prahů na caravan
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
Re: montaž prahů na caravan
Po roce nikdo neodpověděl. Taky by mě to zjímalo. Chci si to pořídit a nevím, jak to tam drží
To jsme na tom stejně.
Technik přímo z oplu mi řekl, nejdřív sprav práh.
Ale pak ti zas jinej všeuměl řekne, dovez to a já ti to tam dám. Takže zatím nemám správnou odpověď.
Technik přímo z oplu mi řekl, nejdřív sprav práh.
Ale pak ti zas jinej všeuměl řekne, dovez to a já ti to tam dám. Takže zatím nemám správnou odpověď.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
zalezi ako vazne ho mas poskodeny,ak opc prah ma licovat origo prah a ty ho mas vyhnuty,alebo hrb tak asi to sediet nebude,zalezi ozaj jak sa opc montuje..su to len moje hypotezi.. 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
předpokládám,že ty úchyty budou i na gtc opc prahy a že i tak bude potřeba je lepit?pepcco píše:Ahojte. Konečne sa mi podarilo zohnať OPC prahy na môjho Caravana a potreboval by som číslo dielu na úchyty, ktorými sa prahy upevňuju na karosériu zo spodu. Pepcco
a pak třeba do mě někdo ťukne, budu ho chtít vyměnit a odloupnu půlku laku. To lepení se mi zdá jako hodně nešťastný řešení
Áno, je potrebné ich aj lepiť. Z vrchnej strany, ktorá sa vklada pod dvere to ide na lepidlo.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
no tak pokud se to lepí tak jak píše Pepcco,tak ikdyby se část laku strhla tak to stejně nebude vidětpower2 píše:a pak třeba do mě někdo ťukne, budu ho chtít vyměnit a odloupnu půlku laku.