kšilt na Caravan
Re: kšilt na Caravan
Popravdě skoro jsem se lekl, protože to vypada jinak. člověk si na to musí zvyknout.
Chtěl jsem udělat celou sadu. Nicméně jedna drobnost"" na prahu mi to zatí nedovoluje, takže se počká asi na finance...
Dotaz pro znalce (citlivé znalce kdo mají sadu opc, nebo zadní spoiler), je možné že již při první jízdě po dálnici jsem měl pocit, že cítím jakoby se malinko (plus minus 1-2cm) zvedlo předek při větší rychlosti? je to způsobené přítlakem již nově zabudovaným zadním spoilerem?
(pro osvětlení - už samotný kombík má na dálnici při vyšší rychlosti mnohem lepší "přítlak" než sedan, či 5tidvéřko, tudíž mne napadlo toto.)
Chtěl jsem udělat celou sadu. Nicméně jedna drobnost"" na prahu mi to zatí nedovoluje, takže se počká asi na finance...
Dotaz pro znalce (citlivé znalce kdo mají sadu opc, nebo zadní spoiler), je možné že již při první jízdě po dálnici jsem měl pocit, že cítím jakoby se malinko (plus minus 1-2cm) zvedlo předek při větší rychlosti? je to způsobené přítlakem již nově zabudovaným zadním spoilerem?
(pro osvětlení - už samotný kombík má na dálnici při vyšší rychlosti mnohem lepší "přítlak" než sedan, či 5tidvéřko, tudíž mne napadlo toto.)
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
No dík.
pocit nepocit
patrim k tem kdo v benzinaku poznaji na plynu lepsi a horsi palivo (95 versus 98 a výše.)
Takže pokud nikdo takovej pocit nemáte, tak vězte, že jsem první kdo takovej pocit a má a ví, že takovej pocit existuje.

pocit nepocit

patrim k tem kdo v benzinaku poznaji na plynu lepsi a horsi palivo (95 versus 98 a výše.)
Takže pokud nikdo takovej pocit nemáte, tak vězte, že jsem první kdo takovej pocit a má a ví, že takovej pocit existuje.

Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Chci si tohle pořídit na GTCčko. Jak je to s tou montáží? Četl jsem cosi o lepení. Je to tak? No a jak je to potom teda s tou demontáží? Půjde to v případě potřeby oddělat bez následných poškození laku na autu?
tohle jsem taky už viděl je to sice pěkný,ale jen opc line křídlo,nelíbí se mi tolik jako opc 

jj lepípower2 píše: Četl jsem cosi o lepení. Je to tak? autu?
To bude jen psychosomatického původu. Zkus doktoracouddy píše:No dík.
pocit nepocit
Takže pokud nikdo takovej pocit nemáte, tak vězte, že jsem první kdo takovej pocit a má a ví, že takovej pocit existuje.![]()