Deflektory
Re: Deflektory
Pokud v autě kouříš,pak je to velice praktická věc
My jsme s maminou oba kuřáci,ale v autě ani doma neexistuje si zapálit,takže to mám vyřešený
A to jsem blbec 3 roky nekouřil,nejraděj bych si zaliskal uši do hlavy 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Správně děláte, ale jen částečně..
V autě se nekouří, kdo to má pak po Vás kupovat.
Já nekouřím jedenáct let..
V autě se nekouří, kdo to má pak po Vás kupovat.
Já nekouřím jedenáct let..
Svatá pravda,zahulený auto se blbě prodává
A v baráku když se hulí,tak je to tam pak jak ve 4-ce bez ubrusu 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Poslední cígo jsem típnul v roce 1995 a to jsem ještě ani neměl řidičák
, ale kouření v autě bytostně nesnáším. Určitě je to nebezpečnější než telefonování, ale tabáková lobby si zase dokázala prosadit že to žádný zákon nezakazuje 
V autě bych nikdy nekouřil, ale proč by to mělo být nebezpečnější než telefonování? Možná když ti cígo spadne mezi nohy, ale jinak?
hmm no v aute terba vediet fajcit..boooze ked si zaspominam na moje casi v avii...a ciiiiga..heheh

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
hmm je zaujimave citat stare prispevky..kazdopadne cas na deflektory sa blizi..uz Len presurfovat net a vybrat tie spravne B-)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
zdravim mam jeden novy deflektor na dvere spolujezdce na kombik nebo petidvirko na prodej zn. HEKO
ASTRA H 1.6 85KW