jsem tady nový, má registrace je jasná: líbí se mi H-čková Astra.. Momentálně jezdím F-kovou Astrou (Classic), nicméně nejen, že není v mém přímém vlastnictví, ale také už má nějaký ten věk ('99).. Pokud znáte nadšení pro věc, chápete, proč toto téma řeším už teď, chci totiž vědět, co bude mým cílem

Abych to upřesnil: Nastoupil jsem na nové pracovní místo, kde jsou mzdové podmínky poměrně dobré, tudíž si budu moci (mimo jiných výdajů) šetřit na nový vůz.. Poněvadž jsem vlastně na začátku, spolu s dalšími výdaji a malou rezervou na přihlášení, pojištění, apod., počítám s realistickou dobou tak rok a půl, než si něco koupím.. Je to dlouho, vím, ale jak píšu - nadšení pro věc

Proto: doporučili byste mi Astru H?
Dle nabídky, která nyní v autobazarech panuje, počítám s dieselem 1,3, nebo 1,7, popř. s benzínem 1,6, stav kilometrů si představuji maximálně do 150 tisíc, ideálně tak do 100 .. Koukám se výhradně na kombíky..
Vyplatilo by se tedy koupit Astru v podobném stavu? Na co si dát pozor? Popř. měl bych dát přednost konkurenčním značkám?
Předem děkuji za nějakou odpověď chápavého jedince