co som si pos*al sam!!
co som si pos*al sam!!
no nedalo mi to a na podnet clena stanomata sa toho chopim prvy.
cca pred tyzdnom a pol som si odpalil kapotu mojim odbornym odstranovanim zivice alebo co to bolo z kapoty.pouzita bola drsna cast hubky na riad.(verim ze vam by take daco nenapadlo) nasledky smutne az doplacu ale nie fatalne..na oprave sa pracuje..
tak next please!
cca pred tyzdnom a pol som si odpalil kapotu mojim odbornym odstranovanim zivice alebo co to bolo z kapoty.pouzita bola drsna cast hubky na riad.(verim ze vam by take daco nenapadlo) nasledky smutne az doplacu ale nie fatalne..na oprave sa pracuje..
tak next please!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: co som si pos*al sam!!
ja som si cca pred tyzdnom ulomil krytku uchytu stresneho nosica. to bol este lad. buchal som po tom aby praskol lad a praskol plast 

Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Již zmíněno v co jsem dnes dělal
.
Dnes(6.2.) jsem nakupoval s tetou v intersparu v Jablonci a parkoval jsem v podzemní garáži, při odjíždění jsem s ní kecal a uplně jsem zapomněl na betonový sloup. při vyjíždění jsem to do něj napral levým předním blatníkem.
Výsledek - totálně promáčklej plech, každou chvíli bliká protiskluz a píská jako když je aktivní, a lehce hnutý volant doleva(při jízdě rovně ja otočen doleva)
Za blbost se holt platí, jsem zvědav na cenu opravy. (příští týden zajedu do liberce do toho E.C. Viku)

Takže dnes návštěva ve Viku v liberci, udělána geometrie, kontrola nápravy přední, srovnání natočení volantu, neměl jsem s sebou carpass takže kontrolka protiskluzu furt svítí, celkem za 1700 kč.
Za výměnu předního levého blatníku(i s nastříkánim) říkal asi 10 000, není to nějak hodně? na netu jsem našel ten plech za 600, sice asi ne s mojí barvaou ale stejně.... neříkejte že výměna(práce) a nastříkání stojí přes 9 tisíc.
http://www.autodily-opel.cz/zbozi/3052/ ... -v--2004--

Dnes(6.2.) jsem nakupoval s tetou v intersparu v Jablonci a parkoval jsem v podzemní garáži, při odjíždění jsem s ní kecal a uplně jsem zapomněl na betonový sloup. při vyjíždění jsem to do něj napral levým předním blatníkem.
Výsledek - totálně promáčklej plech, každou chvíli bliká protiskluz a píská jako když je aktivní, a lehce hnutý volant doleva(při jízdě rovně ja otočen doleva)
Za blbost se holt platí, jsem zvědav na cenu opravy. (příští týden zajedu do liberce do toho E.C. Viku)

Takže dnes návštěva ve Viku v liberci, udělána geometrie, kontrola nápravy přední, srovnání natočení volantu, neměl jsem s sebou carpass takže kontrolka protiskluzu furt svítí, celkem za 1700 kč.
Za výměnu předního levého blatníku(i s nastříkánim) říkal asi 10 000, není to nějak hodně? na netu jsem našel ten plech za 600, sice asi ne s mojí barvaou ale stejně.... neříkejte že výměna(práce) a nastříkání stojí přes 9 tisíc.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
Ja sem si v lete trochu oloupal listu vzadu na narazniku kdyz sem to myl na wapce vibracnim nastavcem. Ale neni to videt.
na replikovej blatník rovnou zapomeň a už rovnou na nějakej za 600, to tam nepujde ani přišroubovat! pokud chceš ušetřit tak si kup jetej originál za cca 2000 a nech si to někde nalakovat za 2000, namontovat to snad zvládne každejradim píše: Za výměnu předního levého blatníku(i s nastříkánim) říkal asi 10 000, není to nějak hodně? na netu jsem našel ten plech za 600, sice asi ne s mojí barvaou ale stejně.... neříkejte že výměna(práce) a nastříkání stojí přes 9 tisíc.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
když seženu jetej tak neváhám( a kór kdyby byl ve stejný barvě), ale i tak na to nespěchám, nemám velké finanční rezervy na auto.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jak piše vojta,na repliku je lepsi se vykaslat ja to jednou tak mel na corse b a muzu rict ze uz repliky nikdy nebrat vubec to nesedi a je s tim akorat zbytecne moc prace,radeji priplatit za origo a nebo sehnat origo jetej..
Opel Astra OPC
jinak levej blatník origo mám, ale červenej, nechám za 1500
Vojto, to víčko nádrže na Zafiru by si neměl ? Ideálně stříbrné ?
to nemám, zkus romana