Vybiram novy notebook
Re: Vybiram novy notebook
No já žádný flame určitě nechci, protože mě nevadí ani Windows, naopak, sedmičky se Applu hodně přiblížily a jsou fajn. Jen mi vadí hlupáci, co soudí bez vlastní zkušenosti.
- Reklama
Tak já už vyzkoušel od první 386-ky s 4 MB ramky prakticky všechno 

Já začínal na 386ce s 16Mhz a mělo to 4x20MB Harddisk 

Ty vado to jsi asi lepší, já měl disk 150 MB a na něm asi 50 her
...ale tchýně měla 286-ku a monochromatický monitor (černooranžový) 

No ja mam ve sprave nekolik desitek Macintoshu a znam snad vse. Macintosh G4, G5, Mac Pro, iMac, MacBook, iPad, iPhone, Mac Mini, Xserve... Znam jejich operacni systemy od doby OS8 (to je to co bylo pres OS9, OS9 je to co bylo pred prvnim OS X).
A musim rict, ze domu bych to nechtel. Je to pro nektere lidi proste image mit jabko. Venuje se jim vic pozornosti nez si zaslouzi. Jejich podil na trhu je minimalni. Ale dokazou dokonale poblbnout svoje zakzniky a ti jim vsechny neduhy odpusti, pripadne uveri, ze ty nedokonalosti jsou vlastne klady a ze je to tak dobre.
Jinak kluci ja zacinal na Schneider Euro PC II
Nenechte se zmylit, to neni jen klavesnice

Procesor 8088, 640kB RAM a pokrokove 3,5" diskety o kapacite 720kB. O harddisku jsme si v te dobe mohli nechat zdat.
A musim rict, ze domu bych to nechtel. Je to pro nektere lidi proste image mit jabko. Venuje se jim vic pozornosti nez si zaslouzi. Jejich podil na trhu je minimalni. Ale dokazou dokonale poblbnout svoje zakzniky a ti jim vsechny neduhy odpusti, pripadne uveri, ze ty nedokonalosti jsou vlastne klady a ze je to tak dobre.
Jinak kluci ja zacinal na Schneider Euro PC II
Nenechte se zmylit, to neni jen klavesnice

Procesor 8088, 640kB RAM a pokrokove 3,5" diskety o kapacite 720kB. O harddisku jsme si v te dobe mohli nechat zdat.
ja som zacinal na PMD 85, potom PP06 ci ako sa to volalo
Co sa tyka jablka a vsetkych veci od neho tak si myslim ze je to z 80% modny hit zbytok nove technologie. Mam skusenost(sef to vlastni ) s iPhone 3gs, aj 4. Ta 3 moze byt ale 4 je jedina co by som si kupil, no nie za 800€. Max 300
Mac book ma tiez a az na ten genialny touch pad obycajny notas. Dobre ten operacny system je tiez zaujimavy(hlavne efekty a niektore funkcie) no W7 je tiez na slusnej urovni. Ale ta cena
Stolovy comp, ci monitor s compom bol tiez slusne drahy a vykonovo uplne v prdeli. Teda za tu cenu. Tu je zase super mys. Mal som v ruke obe a musim uznat ze konkurencia ma co dohanat.
Cize ak to zhrniem tak maju nejaku dobru vec, ale pomer ceny vykon je zalostny. No pomer image/prehnana cena vysoky.
Co sa tyka jablka a vsetkych veci od neho tak si myslim ze je to z 80% modny hit zbytok nove technologie. Mam skusenost(sef to vlastni ) s iPhone 3gs, aj 4. Ta 3 moze byt ale 4 je jedina co by som si kupil, no nie za 800€. Max 300

Mac book ma tiez a az na ten genialny touch pad obycajny notas. Dobre ten operacny system je tiez zaujimavy(hlavne efekty a niektore funkcie) no W7 je tiez na slusnej urovni. Ale ta cena

Stolovy comp, ci monitor s compom bol tiez slusne drahy a vykonovo uplne v prdeli. Teda za tu cenu. Tu je zase super mys. Mal som v ruke obe a musim uznat ze konkurencia ma co dohanat.
Cize ak to zhrniem tak maju nejaku dobru vec, ale pomer ceny vykon je zalostny. No pomer image/prehnana cena vysoky.
x-father: kromě argumentů, že je to je pro lidi co chtějí image a nechají se zblbnout, sem neslyšel žádný reálný argument, proč ne MacBook. Neříkám, že W7 jsou špatný, naopak - právě díky "inspirací" od jablka jsou moc příjemný. Ale jinak MB Pro je kromě ceny velice příjemný počítač na každodenní práci, v mnohém intuitivnější, než Wokna.
Jinak dobrá fotka tý klávesnice, ale ještě mi tu chybí takový ty pocítače, co měli u sebe kazeťák. Na jedný kazetě si měl "turbo", to aby se ti kazeta s hrou náhrála za půl hodiny místo za hodinu a pak jsi mohl pařit
Myslím, že se to jmenovalo Commodore 64, Atari a tak 
Jinak dobrá fotka tý klávesnice, ale ještě mi tu chybí takový ty pocítače, co měli u sebe kazeťák. Na jedný kazetě si měl "turbo", to aby se ti kazeta s hrou náhrála za půl hodiny místo za hodinu a pak jsi mohl pařit

- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jj...Atari 800XE.....taky jsem ho měl... 

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Atari
a hlavně hra International Karate ! U té jsme strávili spoustu odpolední kdy jsme mohli dělat něco užitečnějšího 

Já to neměl
Ale měl to kámoš, u kterýho sem v tý době tím pádem trávil asi 25h denně