Já když sháněl astru a koukal po ojetých autech, tak jsem auto s tímhle vyloženě nechtěl. Tyhle přišroubovaný držáky vedle autorádia se mi prostě hnusí.Oťas píše:problém by byl, kdyby ten držák nový majitel nechtěl......

Já když sháněl astru a koukal po ojetých autech, tak jsem auto s tímhle vyloženě nechtěl. Tyhle přišroubovaný držáky vedle autorádia se mi prostě hnusí.Oťas píše:problém by byl, kdyby ten držák nový majitel nechtěl......
Mazety píše:mudr.sat
nechá se sehnat ten stojánek i jinde než v Ostravě? nemůžu na netu najít jak se to jmenuje
1.zatím bez poruchy.Lifetime-registrace kuponu na myGarmin.com po přihlášení navigace proběhla hned na poprvé.Co chvíli do ní aktualizuji nové data.Rychlost navigace se mi zdá standartní.Jednou jsem jel s CD 70navi a mohu potvdit že nebyla ůpně přesná.Mám garmina nůvi775T.Loni byla navigace dvakrát v Itálii,jednou v Chorvacku a Polsku.Po čechách ani nepočítaje.Největší slabinou CD70navi jsou mapy.pueblo píše:mudr.sat:
Jsně, je to o aktualizacích a všem okolo, co k tomu prostě patří, ale nešťastnej (a nejen já, mám jich u svejch kidí 18) jsem z:
1 - podpora - odešel reproduktor - reklamace - přišel dopis, že neumím nastavit - vráceno bez opravy, odesláno znovu, reproduktor vyměněn, uznána chyba - 2 měsíce to lítalo po všech čertech a výsledek je sice ten, že jsem měl pravdu, ale byl jsem bez navigace. LifeTime - přesto, že jsem měl kupón - registrace na stránkách v ČR, pak ještě jednou na Garmin.com a přesto nešlo aktualizovat. Podpora? Jste blbej, něco děláte blbě. Na můj dotaz co - přečtěte si manuál - prííííma![]()
2 - rychlostJe šíleně pomalá. Nedej bože, když minu odbočku. Pak už jen abych zastavil a počkal, než dozní věčný a častý "přepočítávám". Ve městě, než přepočítá, jsem na další křižovatce a to je prostě pozdě. To pak přepočítává dokola.
A to mám pouze EuropNavigator. Když jsem použil Atlas pro ČR a k tomu čísla popisný......
Zkoumal jsem na CD70navi rychlost. Dal jsem si na displej info o tom kde zrovna jsem a informace už se mění v křižovatce. Za křižovatkou už ví, v jaký jsem ulici a na nic nečeká a počítá.
Takovou já mám z Garminem zkušenost
JJ u nas sice bylo cely tyden celkem sucho ale staci jeden den a teploty kolem nuly a to bahno je vsudypritomnepapak13 píše:Konecne su u nas po 2 tyzdnochjporiadnych mrazov plusove teploty takze zajtra sa postaram o astricku z vonku aj z vnutra nech vyzera k svetu a hlavne nech z nej dostanem tu humusnu sol:(
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |