Zafira 1.9 CDTI (88 kW) Automat Cosmo
Re: Zafira 1.9 CDTI (88 kW) Automat Cosmo
Moc hezky. Budou autu sakra sluset 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Nádhera
aký je to rozmer?

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Super,jsou moc pěkný,taky jsem po nich pošilhával,nakonec jsem se rozhodl pro jiný,foto zatím nemám.Ale tyhle budou Shaun moc slušet 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Máš to tam Kesi vyfocený

Budou určitě vypadat výborně... A když tam dáš Opel středový krytky, tak budou skoro jak origo

Budou určitě vypadat výborně... A když tam dáš Opel středový krytky, tak budou skoro jak origo

Jsou to šestnáctky, asi jediný (neoriginální) kola na internetu který do puntíku splňují veškeré rozměry originálního kola které je zapsáno v TP. Jinak přiložený byly středové pokličky se znakem Opel (ale jsou takové obyčejné, takže je nechám na zimáky) a sada šroubů.
A 17" neboli? 

Tak v tomhle designu jsou 17" originály. Jde o to, že mám letní gumy 16" ještě na minimálně 2 sezony a na Zafiru mi ty 16" přijdou tak akorát. Přeci jen je to MPV a já jsem zastáncem pohodlné jízdy. O cenách pneumatik snad ani nemá cenu mluvit, v těch co preferuju je to rozdíl tak litr na jedný. Rozměr 205/55 R16 je dneska asi nejrozšířenější, tudíž dost levný.
Máš pravdu len som podpichoval. Ceny poznám sám mám 17" 

Moc hezký! Už se těším na foto na zafče