Adaptabilni brzdová světla
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Adaptabilni brzdová světla
Milosh i pueblo to naprogramovaný maj ,REC taky maj a nejde jim to.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
No nevim. Budu si tipovat, ale cim se lisi tvoje Astra od jejich???
Nemas nahodou ty naftu a oni benzin???
Treba to vyzaduje cidlo pod brzdovym pedalem, ktery naftaky maj vsechny a benziny ne.
Ale pokud ma nekdo z nich tempomat, tak to tuhle teorii bori, pac to by cislo pod pedalem meli taky.
Nebo maj cidlo pod brzdou vsechny a kvuli tempomatu se doplnuje cidlo pod spojku? Treba nam to povi Vojta, nebo RomanK.
Nemas nahodou ty naftu a oni benzin???
Treba to vyzaduje cidlo pod brzdovym pedalem, ktery naftaky maj vsechny a benziny ne.
Ale pokud ma nekdo z nich tempomat, tak to tuhle teorii bori, pac to by cislo pod pedalem meli taky.
Nebo maj cidlo pod brzdou vsechny a kvuli tempomatu se doplnuje cidlo pod spojku? Treba nam to povi Vojta, nebo RomanK.
Je pravda, že Oťas má naftu a já s Milošem benzín, ale oba máme tempomat.
Nechal jsem si vyjet výbavu dle VIN a je tam pouze napsáno:
FX3 - program elektronické stability
JL9 - ABS
O jiných systémech týkajících se brzd se tam nepíše, tedy a ni o HBA, tak nevím
Nechal jsem si vyjet výbavu dle VIN a je tam pouze napsáno:
FX3 - program elektronické stability
JL9 - ABS
O jiných systémech týkajících se brzd se tam nepíše, tedy a ni o HBA, tak nevím

https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 272#p35272
HBA aspon podla tejto tabulky nemaju vsetky astry, zistite to podla identu na abs alebo jednoducho skuste slapnut na brzdu a druhy krat dupnut na brzdu a hned budete vediet ci ho mate
Je to neporovnatelne, mne sa hned zaludok obrati, keby som to mal na starej astre G tak by mi to urcite pomohlo vyraznejsie spomalit pred zrazkou, tie 1-2 sekundy su k nezaplateniu.
A teraz uz viem preco, ked som na Hckovej musel par krat prudko zabrzdit, preco sa ti kufrojedi zrazu odomna vzdialili, asi som ich poriadne vyblikal
Mal by stacit HBA, aktivovane ABL a samozrejme jednotku REC, faceliftove astry aspon co som cital na astraownerclub v UK uz tuto ABL funkciu nespominaju v manuali, takze sa neda ani dokupit, priplatit za nu.
HBA aspon podla tejto tabulky nemaju vsetky astry, zistite to podla identu na abs alebo jednoducho skuste slapnut na brzdu a druhy krat dupnut na brzdu a hned budete vediet ci ho mate

A teraz uz viem preco, ked som na Hckovej musel par krat prudko zabrzdit, preco sa ti kufrojedi zrazu odomna vzdialili, asi som ich poriadne vyblikal

Mal by stacit HBA, aktivovane ABL a samozrejme jednotku REC, faceliftove astry aspon co som cital na astraownerclub v UK uz tuto ABL funkciu nespominaju v manuali, takze sa neda ani dokupit, priplatit za nu.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Podle identu na ABS, HBA nemám a funguje mi to.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Pre tych co to nevideli, pozrite si ako to v reale blika v case 8m 40s na cervenej gtc
http://www.youtube.com/watch?v=ksjCOqDUHq4
http://www.youtube.com/watch?v=ksjCOqDUHq4
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Je to zááááhada záhadná ........