Vybiram novy notebook
Re: Vybiram novy notebook
Lenovo je super...my máme doma sice len ten minilaptop ale veľmi sa mi páči , rýchlosťou , výdržou atd....
Bolo tu spomínané Vaio ...je to perfektný stroj, no nikto mi nevezme názor že tam platím cca 200-300 eur len za značku
Milosh ja by som sa rozhodol medzi HP - ASUS - Lenovo
Bolo tu spomínané Vaio ...je to perfektný stroj, no nikto mi nevezme názor že tam platím cca 200-300 eur len za značku
Milosh ja by som sa rozhodol medzi HP - ASUS - Lenovo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Jinak manželky Probook má za sebou už i pád z 1m na plovoučku - loni v létě, a vydržel zvenku i zevnitř (snad
). Mě jenom nepříjemně překvapila ta životnost baterie - to je dle mého slabina. Pokud ho má ale Milosh hlavně na práci doma, tak tam určitě zásuvku má 

Tomm: Pokud vycerpas tech 500-1000 cyklu co batrie ma, tak se nediv. Je jedno jestli je vycerpas za rok neustalym pouzivanim (jak pises), nebo ti vydrzi 5 let, proste po urcitem poctu nabiti konec.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Nevim jak v SK, ale HP notebooky co jsou u nas v CR v prodeji se vyrabi ve Foxconnu v Pardubicich.janda82 píše:Ono su to vsetko aj tak cinske skladacky, ide o to aby to bol kvalitny chipset a bezproblemovy servis (ASUS cca 1 tyzden servis v ostrave, HP je len v Polsku tak to trva niekedy aj 30 dni) a hlavne zalohovat.
Jinak nevim, jak je to posledni rok dva, ale Asusy kvuli jejich servisu uz nejakou dobu vubec nenabizim!
Jedine servisni stredisko v Ostrave nam bezne odbavovalo reklamace mesic. Sice chapu, ze je to zakonna lhuta, ale jine znacky opravy resi obratem. Pokud ti to be vyridili za tyden, tak bud rad.
Jinak HP ma u nas v CR celou radu autorizovanych servisu a s opravami nikdy nebyl proble. Treba muj oblibeny ceskyservis.cz funguje velmi rychle a spolehlive.
Aha, tyhle čísla jsem nikde neviděl/nečetl. Projevuje se negativně na živnosti baterie to, že nabiješ do plna a pak je třeba ještě 3 hodiny v síti? Kamarád měl noťase z 90% v síti a po odpojení mu pak baterka vydržela 30min.Westler píše:Tomm: Pokud vycerpas tech 500-1000 cyklu co batrie ma, tak se nediv. Je jedno jestli je vycerpas za rok neustalym pouzivanim (jak pises), nebo ti vydrzi 5 let, proste po urcitem poctu nabiti konec.
...prispevok pisem z NB Acer aspire 7740G, mam ho skoro rok a ziadne spominane problemy 

Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Tomm: Nabijeni baterie ridi celkem slozite obvody, takze az dosahne nabiti 100%, tak se odpoji nabijeni a notebook dal pracuje na sitovy zdroj a setri baterii. Prebiti nemuze nastat (pokud nema ridici obvod poruchu). Nabiti baterie ale casem klesa (za mesic ma u vypnuteho notebooku treba 90% misto 100%), takze jakmile ho znovu pripojis k siti, tak se zacne nabijet, coz negativne ovlivnuje zivotnost baterie. Samozrejme pokud tohle udelas 1x, 2x, 20x tak se nic nestane, ale pokud je takto notebook provozovan celou dobu, tak to baterii nedela moc dobre. Neco jako optimalni pouzivani baterie neexistuje. Nelze rict uzivateli aby se ridil podle stavu baterky (ted budes pracovat, ted nebudes pracovat
), takze bych to srhnul asi takhle: ani jeden extrem neni dobry. Pokud mas notebook jen doma na adapteru, tak bych nevahal ho aspon 1x tydne odpojit a nechat pracovat na baterii (tim se udrzuje kapacita baterie). Vybijet tak, aby zustalo cca 10% baterie a pak ihned pripojit a nechat dobit do 100%.

Naposledy upravil(a) Westler dne 16 led 2011, 20:08, celkem upraveno 2 x.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Jinak Milousi to ze se tobe Acer neporouchal neznamena, ze jsou super. Kazdy od pocitacu ti bude Acer rozmlouvat. Je to velice oblibena znacka kvuli cene, ale zkus si zapatrat na internetu po zebrickach poruchovosti notebooku. Acer nekolik let po sobe byl nejporuchovejsi znackou notebooku. Kdyz slysim od nekoho, ze si vybral Acer, tak se me najezi chlupy po celem tele.
HP ti schvaluji. Neni to spatna volba. Ja jich prodavam hodne a reklamaci je minimum. Jak tady padlo, tak nedavno jsme resili jeden vadny. Byl na to koupeny carepack, takze druhy den prijel technik k nam a vymenil zakladni desku na miste. Rikal, ze u probooku meni desky docela casto, ale my reklamovali jediny kus a to jsme jich prodali uz celkem dost.
Jen bych si nevybral grafiku ATI - nemam je rad.
Jinak moje nazory:
Acer - nebrat nejporuchovejsi
Asus - servis v Ostrave nic moc
HP - OK
Lenovo - NB jsou OK, servis OK, jen vsechny lenova vypadaj uplne stejne a me jejich design nijak nebere
Sony - OK
Fujitsu - u me velmi oblibene. Cela rada jejich Lifebooku ma zdarma zaruku 3 roky s opravou druhy den u zakaznika
U HP a Lenova bacha pri nakupu na firmu. Mivaji zaruku treba i jen 1 rok - pak to chce priplatit si za carepack.
HP ti schvaluji. Neni to spatna volba. Ja jich prodavam hodne a reklamaci je minimum. Jak tady padlo, tak nedavno jsme resili jeden vadny. Byl na to koupeny carepack, takze druhy den prijel technik k nam a vymenil zakladni desku na miste. Rikal, ze u probooku meni desky docela casto, ale my reklamovali jediny kus a to jsme jich prodali uz celkem dost.
Jinak moje nazory:
HP - OK
Lenovo - NB jsou OK, servis OK, jen vsechny lenova vypadaj uplne stejne a me jejich design nijak nebere
Sony - OK
Fujitsu - u me velmi oblibene. Cela rada jejich Lifebooku ma zdarma zaruku 3 roky s opravou druhy den u zakaznika
U HP a Lenova bacha pri nakupu na firmu. Mivaji zaruku treba i jen 1 rok - pak to chce priplatit si za carepack.
A co samsung?x-father píše:Jinak Milousi to ze se tobe Acer neporouchal neznamena, ze jsou super. Kazdy od pocitacu ti bude Acer rozmlouvat. Je to velice oblibena znacka kvuli cene, ale zkus si zapatrat na internetu po zebrickach poruchovosti notebooku. Acer nekolik let po sobe byl nejporuchovejsi znackou notebooku. Kdyz slysim od nekoho, ze si vybral Acer, tak se me najezi chlupy po celem tele.
Jinak moje nazory:
HP - OK
Sony - OK

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Samsung u nás nabízí noťasy ani né rok, tak s nima mezi lidem nejsou moc zkušenosti