Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Milosi prepac, vedel som ze nebudes rad ked uvidis tu "skomoleninu". Pisala to kolegynka ktora si celkom dobre nezapamatala kde namiesto prace browsujem:)    ...ale rozhodne ocenujem jej pozornost

Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts 

- Reklama
Tenhle týden byl na události celkem plodný - koupil jsem Háčku nové elektrony Borbet 16" a s přítelkyní jsme byli pro její nové auto ( rok po tom co udělala trojitý kotrmelec s Corollou ) - doma nám tedy přibyla Corsa B 1.0 12V 3dvéř v žlutozelené metalíze. V rodině máme tedy Astru H, Corsu B a Vectru B combi. Jen otec nám to "kazí" Seatem a sestra Renaultem.

pekna opel sestava, my budemem it asi G + H  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Tak když už se tu bavíte o autoparcích opel  tak my máme nyní doma moje bejvalé Combo B, Tátovo Combo C a  mojí novou Astru H:) Jen to combo B je tak nějak na odchodu....
  tak my máme nyní doma moje bejvalé Combo B, Tátovo Combo C a  mojí novou Astru H:) Jen to combo B je tak nějak na odchodu....

tak my máme nyní doma moje bejvalé Combo B, Tátovo Combo C a  mojí novou Astru H:) Jen to combo B je tak nějak na odchodu....
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samothe: Tak co jak je na tom tvoje zelená krasavice?Už to budeš mít opravený???
Doufám že ji uvidím 28.3 v ostravě!!!

Zatím jsem s žádným Opelem vážnější poruchy neměl, tak nemáme důvod nekoupit dalšího do rodiny...Nejhorší bylo když mi ze Sintry vylítalo těsnění pod hlavou a ve Strakonicích ani Písku mi to nikde nechtěli opravit. Následoval odtah do ČB - táhl mě Scénic 2.0 16V a chudák toho měl fakt dost..ale Sintra měla natočeno nějakých 250 tkm, tam se už nějaké nenadálé opravy dají očekávat...

ano ano moje přibližovadlo už je opět plně pojízdnéOton píše:Samothe: Tak co jak je na tom tvoje zelená krasavice?Už to budeš mít opravený???
 a na srazík v březnu připraven a natěšen
  a na srazík v březnu připraven a natěšen   
 jinak jsem si při jednom nechal lehce zatmavit zadní světla a provedl výměnu masky a znaků za Vauxhall a hned to vypadá lépe

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska byla astřička na operaci!  Naštěstí nic vážnýho!
  Naštěstí nic vážnýho!  Začaly mi na přední nápravě mlátit stabilizační tyče!Nejdřív jsem myslel ,že to jsou čepy ale RomanK mě hned vyvedl z omylu!A dostala taky dneska novej olej a všechny filtry!
 Začaly mi na přední nápravě mlátit stabilizační tyče!Nejdřív jsem myslel ,že to jsou čepy ale RomanK mě hned vyvedl z omylu!A dostala taky dneska novej olej a všechny filtry!  

Zase mám na chvíly pokoj s olejem!

Naštěstí nic vážnýho!
  Naštěstí nic vážnýho!  Začaly mi na přední nápravě mlátit stabilizační tyče!Nejdřív jsem myslel ,že to jsou čepy ale RomanK mě hned vyvedl z omylu!A dostala taky dneska novej olej a všechny filtry!
 Začaly mi na přední nápravě mlátit stabilizační tyče!Nejdřív jsem myslel ,že to jsou čepy ale RomanK mě hned vyvedl z omylu!A dostala taky dneska novej olej a všechny filtry!  
 Zase mám na chvíly pokoj s olejem!
tvoje astřička má pořád nějakou operaci jak to tady stále čtu mno ale co starší auto tak se musí počítat s opravami na voze mě se to taky týče bohužel heh ale i tak jsem spokojenej že jsem si ji vymazlil jak jsem chtěl  

- DeepThroat
Dnes výlet do Opel Novotný v Ostravě a objednávka ostřikovačů do Insignie.
Při jednom jak jsem tam byl tak jsem právě nad tou Insignii uletěl a to dost ,byl jsem tam skoro hodinu
a málem jsem v ní odjel no ,,, důležitá byla cena  a to 944 000Kč .... moooc peněz ..... ještě je na ní čas.
 no ,,, důležitá byla cena  a to 944 000Kč .... moooc peněz ..... ještě je na ní čas.

Při jednom jak jsem tam byl tak jsem právě nad tou Insignii uletěl a to dost ,byl jsem tam skoro hodinu
a málem jsem v ní odjel
 no ,,, důležitá byla cena  a to 944 000Kč .... moooc peněz ..... ještě je na ní čas.
 no ,,, důležitá byla cena  a to 944 000Kč .... moooc peněz ..... ještě je na ní čas.[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]