1.česko-slovenský GTC sraz ???

Opel srazy i jiné

zůčastnil by jsi se srazu?

Ano
4
100%
Ne
0
Žádná hlasování
Nevím
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 4

Samothe
Moderátor

Re: 1.česko-slovenský GTC sraz ???

Příspěvek od Samothe »

Reklama

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Milosh a Letnany! :lol: :lol:
Proč neřekneš že bude háčkovej sraz na slovensku!Proč sem furt tlačíš srazy z géčka?Nic proti géčkařum! 8-) 8-)
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

Letňany jsou pro všechny 8-)
oblhut

Příspěvek od oblhut »

No jsou sice pro všechny,ale opravdu to pořádají Géčkaři a tudíž je to především jejich sraz,však taky těch Háček tam moc vidět není.Ale je to monstr akce,osobně mě dojde o ničem.Akce typu Ředkovec,Lelekovice nebo ted co bude na SK je nesrovnatelně lepší,posedí se,pokecá,popije a ta atmosféra je velice pohodová a příjemná,tot můj názor.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kazdy at si jede kam chce, ja mam z G fora dost znamych a vzdy je rad uvidim, nehlede na to ze ten web jsem taky sam delal tak bych byl sam proti sobe kdybych tyto akce nedoporucoval, nehlede na to ze tam vetsinou pokazde dorazi nekdo od firmy zraly.cz a doda nejake prijemne vecicky pro nase astricky :mrgreen:

Hacka ma porad malo lidi, to auto jeste nestoji po 100t aby se vic rozsirilo jako to bylo u astry G, o jecku nemluve to by na sraz prijely tak 2 auta jak to vidim :P
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Miloš má pravdu, srazy (aspoň u nás, a u "spotřebek" jako je Astra) jsou aktuální až jsou auta levnější, začnou to kupovat mladí kluci co je baví furt něco vylepšovat a pak se tím pochlubit ostatním. My, fotříci středního věku na to nemáme moc čas :D
Midzi

Příspěvek od Midzi »

takze ak stale chcem nieco vylepsit tak nie som este v strednom veku? fuuuu to som si vydychol :lol:
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Ale no tak, nechytej mě za slovo. Nevím jak ty, ale kdybych doma navrhl manželce že do auta je potřeba dodělat CIM dipsplej, OPC volant nedej bože xenony tak mě pošle k šípku a já bych se jí ani nedivil, prachy na vyhazování opravdu nemáme. Svý auto mám rád, ale mám ho především na "používání". Jediné co jsem z dražších věcí ochoten dokoupit, kromě drobností a spotřebáku, je druhá sada kol.
Midzi

Příspěvek od Midzi »

ja mam doma to iste akurat, ze ja si to viem obkecat a presvedcit manzelku, ze to chce aj ona. Teda vlastne len ona to chce a ja jej to len zozeniem :lol:
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
oblhut

Příspěvek od oblhut »

S tím dokupováním má Hombre pravdu,já to mám úplně stejně.Navíc v autě mám v podstatě vše co jsem chtěl.Ale ještě k těm srazům,tady je k dnešnímu dni 1005 členů,takže stejný množství Háček a to už je slušná porce ne? ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Odpovědět