1.česko-slovenský GTC sraz ???
Re: 1.česko-slovenský GTC sraz ???
jeden GTC sraz v německu
http://www.youtube.com/watch?v=181U93hG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=181U93hG ... re=related
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Milosh a Letnany!
Proč neřekneš že bude háčkovej sraz na slovensku!Proč sem furt tlačíš srazy z géčka?Nic proti géčkařum!

Proč neřekneš že bude háčkovej sraz na slovensku!Proč sem furt tlačíš srazy z géčka?Nic proti géčkařum!

No jsou sice pro všechny,ale opravdu to pořádají Géčkaři a tudíž je to především jejich sraz,však taky těch Háček tam moc vidět není.Ale je to monstr akce,osobně mě dojde o ničem.Akce typu Ředkovec,Lelekovice nebo ted co bude na SK je nesrovnatelně lepší,posedí se,pokecá,popije a ta atmosféra je velice pohodová a příjemná,tot můj názor.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Kazdy at si jede kam chce, ja mam z G fora dost znamych a vzdy je rad uvidim, nehlede na to ze ten web jsem taky sam delal tak bych byl sam proti sobe kdybych tyto akce nedoporucoval, nehlede na to ze tam vetsinou pokazde dorazi nekdo od firmy zraly.cz a doda nejake prijemne vecicky pro nase astricky
Hacka ma porad malo lidi, to auto jeste nestoji po 100t aby se vic rozsirilo jako to bylo u astry G, o jecku nemluve to by na sraz prijely tak 2 auta jak to vidim

Hacka ma porad malo lidi, to auto jeste nestoji po 100t aby se vic rozsirilo jako to bylo u astry G, o jecku nemluve to by na sraz prijely tak 2 auta jak to vidim

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloš má pravdu, srazy (aspoň u nás, a u "spotřebek" jako je Astra) jsou aktuální až jsou auta levnější, začnou to kupovat mladí kluci co je baví furt něco vylepšovat a pak se tím pochlubit ostatním. My, fotříci středního věku na to nemáme moc čas 

takze ak stale chcem nieco vylepsit tak nie som este v strednom veku? fuuuu to som si vydychol 

Ale no tak, nechytej mě za slovo. Nevím jak ty, ale kdybych doma navrhl manželce že do auta je potřeba dodělat CIM dipsplej, OPC volant nedej bože xenony tak mě pošle k šípku a já bych se jí ani nedivil, prachy na vyhazování opravdu nemáme. Svý auto mám rád, ale mám ho především na "používání". Jediné co jsem z dražších věcí ochoten dokoupit, kromě drobností a spotřebáku, je druhá sada kol.
ja mam doma to iste akurat, ze ja si to viem obkecat a presvedcit manzelku, ze to chce aj ona. Teda vlastne len ona to chce a ja jej to len zozeniem 

S tím dokupováním má Hombre pravdu,já to mám úplně stejně.Navíc v autě mám v podstatě vše co jsem chtěl.Ale ještě k těm srazům,tady je k dnešnímu dni 1005 členů,takže stejný množství Háček a to už je slušná porce ne? 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw