Aktualizace fora
Re: Aktualizace fora
když už sme u toho vylepšování, byl bych ti milouši nastotisíckrát nadosmrdi vděčen kdybys na géčkovym foru udělal listování v novejch příspěvkách jak sou na úvodní stránce nahoře, tak jak to je tady na háčku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
z astry g

tohle i semMike.S píše:mohl jsi Mildo přihodit fulltextové vyhledávání, to hledání až od 4 znaků je na prd, když chceš hledat ABS, TC, RDS apod., neplánuješ třeba někdy i tohle?

stačí dát do googlu "abs site:opel-astra-h.cz" bez těch uvozovek
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Neviem ako vam ale mne po kliknuti na nejaky odkaz sa ten odkaz otvori v tom istom okne a nie v novom. V nastaveniach som nevidel nastavenie tak by som to prijal. Otvaranie v novom okne je podla mna lepsie. Ale to len pre pohodlnost, aby som stale nemusel pravym tlacidlom klikat 

pokud pouzivas firefox tak stiskni kolecko a mas to taky 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ted na to cucim na G foru je jeste stara verze proto tam to listovani neni, napr www.opel-forum.cz uz mam snad komplet hotovy a tam to je vcajkuvojta píše:když už sme u toho vylepšování, byl bych ti milouši nastotisíckrát nadosmrdi vděčen kdybys na géčkovym foru udělal listování v novejch příspěvkách jak sou na úvodní stránce nahoře, tak jak to je tady na háčku

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kedy prebehne aktualizacia? Nech viem kedy mam nadavat na admina ze mu nefunguje stranka 

Psal jsem do konce tydne 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ale nenapsal jsi kterého 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........