Ahoj kluci, pred cca 2 měsíci jsem nechal doplnit klimu, už nechladila, po doplnení fučela zase jako o život - Kompresor sepnul vse ok - Jenže nedávno jsem zkoušel zda funguje a ono nic.
Přijde mi, že nesepne ani kompresor,ikdyž asi nejaka snaha tam je - byl jsem tedy znovu na doplnení, ale po kontrole jsem zjistili, že nic neuteklo.
Po načtení vozu v servisu, se neobjevila žadna chyba.
Ma stim nekdo zkušenost, popř. co mam ještě vyzkoušet, abych zjistil zavadu ???
Díky za odpovedi Jenda
Automaticka KLIMA - nefunguje
Automaticka KLIMA - nefunguje
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automaticka KLIMA - nefunguje
přesunuto do správné sekce
zkus si projít tohle vlákno
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 70&start=0
zkus si projít tohle vlákno

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Aku si mal teplotu okolia? Klima sa nesmie zapnut ked teplota okolia klesne pod 4°C ... Ak sa nemylim tak v manualu by to malo byt napisane.
Prajem pekny den.
M.
Aku si mal teplotu okolia? Klima sa nesmie zapnut ked teplota okolia klesne pod 4°C ... Ak sa nemylim tak v manualu by to malo byt napisane.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

No ale zase se pise ze bys ji mel aspon 1x mesicne zapnout a to i v zime tak nevim, v zime moc nad 4c neni 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Garaz
Inak neviem o tom ze sa pise, ze sa to ma aspon raz za mesiac zapnut - kde sa to o tom pise? Aspon som zase o nieco mudrejsi - dakujem. Cez zimu som to este nikdy nezapinal.
Pekny den.
M.

Inak neviem o tom ze sa pise, ze sa to ma aspon raz za mesiac zapnut - kde sa to o tom pise? Aspon som zase o nieco mudrejsi - dakujem. Cez zimu som to este nikdy nezapinal.
Pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan

Zapnutí aspoň jednou za měsíc je vhodné kvůli promazání kompresoru. Chladivo v sobě údajně obsahuje i nějakou mazací složku...
jj chladivo + olej (aspon v mem starem mitsubishi to tak bylo)