TP
- Reklama
Re: TP
Myslíš funkci-tlačítko na rádiu ?
EDIT: zapomněl jsem na to nejdůležitější
na odpověď.... pokud je to TP na rádiu tak to je příjem dopravního hlášení.
EDIT: zapomněl jsem na to nejdůležitější

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Ne jinak, než že se Ti bezdůvodně rozsvítí kontrolka na palubce, klesnou otáčky, kontrolka pak svítí pořád a to, že se zase Esp spustí už poznáš jen podle tech otáček. Najednou pod plynem Ti na chvíli sletěj,jako kdyby se aktivovalo při prokluzu na sněhu.
Mě se t o v těch mrazech ( zhruba to dělalo od - 10 ) stávalo během jízdy několikrát. Jak teplota sletí, tak je to v poho, ale Esp funguje v poho, i když je ten mráz a pořád svítí ta kontrolka, mám to vyzkoušený - V Harachově
Jen pro info,at to necpu jinam. Máte nějakej dobrej typ na lepší žárovky s co nej svítivostí pasující bez problémů, neřeším xenony,ty nechci,díky
Mě se t o v těch mrazech ( zhruba to dělalo od - 10 ) stávalo během jízdy několikrát. Jak teplota sletí, tak je to v poho, ale Esp funguje v poho, i když je ten mráz a pořád svítí ta kontrolka, mám to vyzkoušený - V Harachově

Jen pro info,at to necpu jinam. Máte nějakej dobrej typ na lepší žárovky s co nej svítivostí pasující bez problémů, neřeším xenony,ty nechci,díky
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
k těm žárovkám:mám od philipse xenon blue vision sviti to pekne o poznani lepe ale xenonovy efekt jak tvrdi neni takovy jako bych cekal ale svitivost fakt dobra,pak dalsi dobra volba je philips extreme power,to sviti hodne dobre,ale bez xenonoveho efektu...vsude jsem cetl na zarovky philips jen samou chvalu a ja zatim muzu jen potvrdit
Opel Astra OPC