1.9 CDTTi 132 KW

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Destroyer

1.9 CDTTi 132 KW

Příspěvek od Destroyer »

V hlavě mi leží jedna věc. Teď už nevim, kde jsem to četl, či slyšel. Podle této informace dostala, Vectra C na konci výroby před nasazením Insignie dvojitě přeplňovanou devatenáctistovku o výkonu 132 KW, stejně jako Saab 93 Aero. Fiat si tento motor do svých modelů ladí na 140 KW (Lancie Delta). Nevíte někdo jestli Vectra C tento motor skutečně měla?!
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Reklama

corsaczek

Re: 1.9 CDTTi 132 KW

Příspěvek od corsaczek »

Neměla, objevil se jen ve studii Vectry OPC, která nakonec přišla s benzínovým motorem 2.8 V6. Tenhle motor se měl objevit i v Insignii, ale kvůli problémům tam stále neni. Takže bohužel, jediná cesta je Saab nebo italové :)
Destroyer

Re: 1.9 CDTTi 132 KW

Příspěvek od Destroyer »

Sakra, to je škody už jsem se těšil jak někde tenhle motor vypátrám a naroubuju do Astry. Jo jinak Insignie bude mít dvojitě přeplňovanej diesel, ale bude vycházet z výššího zdvyhového objemu 1958 ccm.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Odpovědět