V.Sraz Praha-Letňany 9.10.2010
V.Sraz Praha-Letňany 9.10.2010
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: V.Sraz Praha-Letňany 9.10.2010
Doufam ze se nas tam sejde vic nez na jare co kolegove? 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kdo jedete prosim hlasujte at vime kolik se nas sejde, dik. Mam tady par samolepek a mozna vemu i notas s diagnostikou tak kdyby nekdo mel zajem at si RomanK uzije sraz taky jednou jako divak a ne jako technik 

jee
ja sem hlasoval blbě
teda jako dobře ale jedu z Geček ne z Haček sem se překlik nahoře v prohlížeči v založce a místo G fora sem šmíroval H forum 

http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
smiraku 

Ahojky. Já bych jel, jen má ženucha školou povinná mi to může zhatit. Jen abych tam nebyl z Háček sám, samotiný, samičký a "zlí" Gčkaři si mě nedali jako zákusek k tomu rautu....., bo, bo, bojim 
Tak už su ftom. Jak to vypadá s severočeskou klikou? Jablečňáci, budem tvořit silnou kliku? dimi, Pery?

Tak už su ftom. Jak to vypadá s severočeskou klikou? Jablečňáci, budem tvořit silnou kliku? dimi, Pery?
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 14 zář 2010, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Ja jedu jen na parkoviste do Letnan a pak domu, pojedu s rodinkou tak to spojime jeste s navstevou zoo nebo jinou podobne kulturni udalosti 

Vypust je Miloshi do toho super-mega-hyper nakupniho centra a mas vod nich na pul dne klid 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
-
Jeste to nemuzu rict s jistotou, ale nejspis se pridam...
sice na chvilku ,ale poprve 
a pak rovnou do worku

a pak rovnou do worku

Dobre delas