Ba 3-5.09
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ba 3-5.09
Máš nějakou představu už o tom srazu u vás?Já jen že jsem zvědavej a jsem ti ochotnej s něčím klido pomoct!Co se týče ČR.
Mám vybrané dáke lokality ale hľadám aby bola dobrá cena a kvalitka 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
máš nějaky odkazy na web?
tak to som zvedavy kde to nakoniec bude
Kesi, vyrysovala sa nejaka konkretna hodina a miesto, zajtra aj v sobotu budem v BA a urcite by som sa rad prisiel pozriet, dufam pridu minimalne Midzi a Johny
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
no Johny asi bude v Prahe ako ho poznam, ale ked pride aspon mu donesiem tie zasterky co pre neho mam 
Miesto by sme zvolili podla pocasia. Ak bude pekne mozeme na parkovisku vedla divadla Arena, aj sadnut si mame kam. Teda ak nevadi ze to je taka mala zaprasena krcmicka do ktorej chodia bikery, inlajnisti a v podstate vsetci co chodia do Sadu J Krala. Alebo mozeme aj inde kde je terasa a parkovisko

Miesto by sme zvolili podla pocasia. Ak bude pekne mozeme na parkovisku vedla divadla Arena, aj sadnut si mame kam. Teda ak nevadi ze to je taka mala zaprasena krcmicka do ktorej chodia bikery, inlajnisti a v podstate vsetci co chodia do Sadu J Krala. Alebo mozeme aj inde kde je terasa a parkovisko

Candy zavolám zajtra aj tebe aj Midzimu a dohodneme sa 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
tak budeme cakat na telefonat
Borci, neverim ze sme nedali ziadne foto. Pritom ako sme ku koncu pozerali svietivost svetiel, mohla byt zaujmava fotka vsetkych troch typov vedla seba.
Midzi tiez som uplne zabudol skusit si sadnut do tvojich cosmo sedaciek, presne tie polokoza potahy mam uz rok doma a stale som sa nerozhodol ci ich mam prehodit
Midzi tiez som uplne zabudol skusit si sadnut do tvojich cosmo sedaciek, presne tie polokoza potahy mam uz rok doma a stale som sa nerozhodol ci ich mam prehodit
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts