Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
Ano v reale je to krajsie ako na fotkach. Kesi uz auto videl nazivo 

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Samozřejmě vím, že to není tuning, ale origo. Jen jsem myslel, že sis to dodělával sám. To že to máš z výroby už roli nehraje.swabel píše:Corsaczek - toto nie je auto po tuningu a ziadne peniaze - "tisice eur" na tuning som do auta nepchal! Bohuzial sa tomu nerozumies! Toto je tovarensky paket, ktory bol na auta, od kedy astra zbehla z vyrobnych pasov.... Ano a priemerny zaujemca to vsetko neoceni, v tom mas pravdu.
Jinak ale fajn, že nemusíš prodávat, ať se v nové práci líbí!
hombre_71 píše:...tak do toho taky vstoupím. Nad OPC tady slintá nás pár bláznů na fóru. Všímáte si někdo kolik aster jezdí kolem nás - a kolik je lidí tady na fóru ? Astra je auto německých důchodců a cestáků s tím je potřeba se smířit, klasická spotřebka. Od ní prostě nikdo žádné "Cuore sportivo" nečeká, snad jen zarytý fanoušek. Navíc hodnotě naší generace aut moc neprospívá ani to, že Opel v nových generacích (Insignia, Astra, Meriva) nešel cestou evoluce ale spíše revoluce. Všechno je prostě jinak.
Každopádně mě se tvoje auto moc líbí, vím i o té hodnotě kterou má, ale taky vím že to asi nikdo neocení

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes vyšiel konečne čas na prípravu Astry na zimu. Komplet umytá, navoskovaná, vyleštená leštičkou, premastené všetky tesnenia, trošku vyčistený motorový priestor. Zima môže začať

Jednou ranou som vyleštil kabát aj priateľkynemu Beetlovi

Jednou ranou som vyleštil kabát aj priateľkynemu Beetlovi

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Jo, jo, chystám se na to příští týden a jsem moc rád že nejsem zdaleka sám takhle postižený. Dvakrát do roka kompletní ruční voskování prostě musí být 

Prijed k nam na sever muzes mi to taky 2x prelestit 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja uz som svoju 3x lestil
a o 2 tyzdne zase

Hele, nemáš zadní pravý dveře stříkaný?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006