Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II

Odpovědět
JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Re: Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II

Příspěvek od JohnyBA »

tamta je taka lacna pretoze ma tu hnusnu anglicku vauxhall masku, ktoru nikto nechce kupit :lol:
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek
Reklama

oblhut

Příspěvek od oblhut »

Já bych řekl,že ten Tvůj karavan je natolik výjímečný,že by bylo opravdu škoda ho prodávat.Je to jednoznačně nejkrásnější karavan tady na foru,takže pokud Ti to situace alespon trošku dovolí,určitě neprodávej!!!Přeju Ti hodně štěstí,aby jsi tak nemusel učinit 8-)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

JohnyBA píše:tamta je taka lacna pretoze ma tu hnusnu anglicku vauxhall masku, ktoru nikto nechce kupit :lol:
já jí chci koupit :mrgreen:
dimi

Příspěvek od dimi »

Ta maska náhodou zvedá cenu. Mě se moc líbí. Ale jinak souhlasím s názorem, že jen znalec ocení OPC paket. Normální člověk si řekne, že je to auto po tunerovi co tam dal lízátko za 2000Kč z marketu a nechal potáhnout volant za 1500. Určitě ti nebude věřit, že ten volant stojí 8000Kč.
swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel »

corsaczek píše:Kolem 7000 EUR:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

Ještě jednou pro ty, co si sedí na vedení: podle mýho názoru je ta cena vysoká na to, aby si auto koupil běžný člověk, protože ten tolik nekouká na OPC paket a výbavu. Pro někoho, kdo to ocení je to v pohodě, ale teď už jen aby se někdo takový našel. Proto jsem napsal: jestli chceš prodat rychle, nasadit 7k EUR, jestli nespěchá, ať to dá třeba za 15k EUR... Nechápu, co je na tom k nepochopení? :roll:
Ano 7000 € ale - nie je to ani naznak OPC paketu, bixenonov, CID displeja, Recaro sedaciek, je tam len manualna klima, predny OPC naraznik tam nie je ani z daleka a mnoho dalsich veci!!! Pisal som, posli mi link s OPC paketom a supnes sem obycajnu Astru Caravan...
Az tak rychle to predavat nemusim, aby som cenu spustil na 7000 €, tak to tu uz neriesme.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Midzi

Příspěvek od Midzi »

presne tak nikam neponahlaj ak ti to nesuri a ak sa ti rysuje nova praca tak ju nepredavaj vobec.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

swabel píše:
corsaczek píše:Kolem 7000 EUR:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

Ještě jednou pro ty, co si sedí na vedení: podle mýho názoru je ta cena vysoká na to, aby si auto koupil běžný člověk, protože ten tolik nekouká na OPC paket a výbavu. Pro někoho, kdo to ocení je to v pohodě, ale teď už jen aby se někdo takový našel. Proto jsem napsal: jestli chceš prodat rychle, nasadit 7k EUR, jestli nespěchá, ať to dá třeba za 15k EUR... Nechápu, co je na tom k nepochopení? :roll:
Ano 7000 € ale - nie je to ani naznak OPC paketu, bixenonov, CID displeja, Recaro sedaciek, je tam len manualna klima, predny OPC naraznik tam nie je ani z daleka a mnoho dalsich veci!!! Pisal som, posli mi link s OPC paketom a supnes sem obycajnu Astru Caravan...
Az tak rychle to predavat nemusim, aby som cenu spustil na 7000 €, tak to tu uz neriesme.
Taková Astra pravděpodobně nikde za 7k EUR neni, to sem ani nikde nepsal. Moje pointa byla v tom, že tu tvojí výbavu průměrný zájemce o ojetý vůz neocení, neuvidí v tom ty tisíce EUR, který jsi do toho auta nacpal. Mě se tvoje auto fakt hodně líbí, designově nejhečí kombík na fóru, ale jak psal dimi, BOHUŽEL plno lidí v tom uvidí auto po tuningu, který musí být nutně vylítaný. Když píšeš, že na prodej nespěcháš tím líp, třeba ani prodávat nebudeš muset - držím palce.
Kdybys na to ale spěchal, pak cenu vidím nasazenou moc vysoko... Nespěcháš, vyřešeno, tečka. Co? 8-)
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

kdyžtak ať z toho něco víc máš koupím přední nárazník :lol:
swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel »

Corsaczek - toto nie je auto po tuningu a ziadne peniaze - "tisice eur" na tuning som do auta nepchal! Bohuzial sa tomu nerozumies! Toto je tovarensky paket, ktory bol na auta, od kedy astra zbehla z vyrobnych pasov.... Ano a priemerny zaujemca to vsetko neoceni, v tom mas pravdu.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

...tak do toho taky vstoupím. Nad OPC tady slintá nás pár bláznů na fóru. Všímáte si někdo kolik aster jezdí kolem nás - a kolik je lidí tady na fóru ? Astra je auto německých důchodců a cestáků s tím je potřeba se smířit, klasická spotřebka. Od ní prostě nikdo žádné "Cuore sportivo" nečeká, snad jen zarytý fanoušek. Navíc hodnotě naší generace aut moc neprospívá ani to, že Opel v nových generacích (Insignia, Astra, Meriva) nešel cestou evoluce ale spíše revoluce. Všechno je prostě jinak.
Každopádně mě se tvoje auto moc líbí, vím i o té hodnotě kterou má, ale taky vím že to asi nikdo neocení :(
Odpovědět