Podsvietenie vnutornej klucky na dverach
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Podsvietenie vnutornej klucky na dverach
Caute,
prezeram si rusku astra-h.ru stranku a nasiel som jedno zaujimave vylepsenie, ktore som tu este nikdy nevidel. Je to podsvietenie klucky na otvaranie prednych dvery z vnutra, nieco ako maju audiny:
http://www.astra-h.ru/door_light.html
podla cenniku nahradnych dielov tak tie svetla stoja len 290kc, mohlo by to vyzerat celkom pekne namontovane. Nemate to nahodou niekto od vyroby alebo neskusali ste to uz domontovat? Zaujimalo by ma ci staci naozaj kupit len pravu a lavu lampu a namontovat, alebo treba tahat aj kable a programovat cez tech2.
Johny
prezeram si rusku astra-h.ru stranku a nasiel som jedno zaujimave vylepsenie, ktore som tu este nikdy nevidel. Je to podsvietenie klucky na otvaranie prednych dvery z vnutra, nieco ako maju audiny:
http://www.astra-h.ru/door_light.html
podla cenniku nahradnych dielov tak tie svetla stoja len 290kc, mohlo by to vyzerat celkom pekne namontovane. Nemate to nahodou niekto od vyroby alebo neskusali ste to uz domontovat? Zaujimalo by ma ci staci naozaj kupit len pravu a lavu lampu a namontovat, alebo treba tahat aj kable a programovat cez tech2.
Johny
- Reklama
Re: Podsvietenie vnutornej klucky na dverach
Nemci to maji bezne dodelane, ale neprijde mi to jako nutnost kterou musim v hacku mit 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mame to v aute od vyroby. Je to v pohode. Neviem ako inak lepsie by som ti to opisal. Tlemene svetielko ktore to tam osvetluje 

Astra H, 1.7 CDTi
Videl jsem to na fotkach na nove astre, ale netusil jsem ze to ma i Hacko. Jestli je to takhle jednoduche a levne, tak me to hodne zajima.
Muzete to nekdo prosim prosim nafotit kdo to mate a dat to sem.
Muzete to nekdo prosim prosim nafotit kdo to mate a dat to sem.
Taky se přimlouvám
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Pokud myslíte tohle světlo, tak to mám 

Nově Zafira B 1.9 88kW SilverCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Jo tak to mam taky ja to blbe pochopil 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
pozeram ze to nie je ziadny zazrak
, niektore auta to maju ovela efektnejsie... Kazdopadne by ma zaujimalo co vsetko sa musi domontovat a pripadne aktivovat v riadiacej jednotke

Wow tak to je super, aspoň bych už v autě nikdy nezabloudil. Jde to dodělat?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám taky.já to mám taky.žádnej zázrak.jo kdyby celý auto svítilo třeba modře nebo červeně,tak je to jiná.