manual klima nesepne
Re: manual klima nesepne
Díky za nové info. prověřím to.
zafira rulezz 
Zafira B - 2006 (74kW 1.9DTL)

- Reklama
tak médium zkontrolováno u jiného servisu-drobná netěsnost, chladivo doplněno.
napětí na pinu 11 - z ovládacího panelu se po stisku tlačítka nemění (cca 0,6V)
vstupní napětí do skřínky jdou (piny 5 a 6) a i FE27 je ok.
ještě testnu jen kompresor, ale pokud ani skřínka nejede...
napětí na pinu 11 - z ovládacího panelu se po stisku tlačítka nemění (cca 0,6V)
vstupní napětí do skřínky jdou (piny 5 a 6) a i FE27 je ok.
ještě testnu jen kompresor, ale pokud ani skřínka nejede...

zafira rulezz 

další poznatky, kompresor jede, po přemostění spínaných kontaktů relé k5 se klima rozjede a klimuje.
Teď se hrabu v ovladací skřínce. Vyměnil jsem integráč 4013 - který snímá stisky toho tlač.
Dvakrát to seplo - rozsvítilo to i kontrolku a pak zase nic
Teď se hrabu v ovladací skřínce. Vyměnil jsem integráč 4013 - který snímá stisky toho tlač.
Dvakrát to seplo - rozsvítilo to i kontrolku a pak zase nic

zafira rulezz 

klima už klimuje 
byl to ten chip HCF4013 v ovládačcce.

byl to ten chip HCF4013 v ovládačcce.
zafira rulezz 

Mam kratce Astru z popisu a ma tam byt automaticka klimatizace, ale zda se mi, ze kdyz pustim na 16°, tak praktickz porad y toho fouka teplz vyduch a tak jsem se chtel zeptat, jak so overit, zda klimatizace funguje v poradku nebo, ze je doplnena? Bohuzel auto je pro me nove a tak nemam s cim porovnat, abych mohl rict, ze je neco spatneho s klimatizaci. Predem diky za odpoved.
P.S. jakmile zmacknu tlacitko auto, tak si klimoska sama ridi (sepnou se ventilatory), ale porad se mi zda, ze z toho leze mnohem teplejsi vzduch, nez je nastaven.
P.S. jakmile zmacknu tlacitko auto, tak si klimoska sama ridi (sepnou se ventilatory), ale porad se mi zda, ze z toho leze mnohem teplejsi vzduch, nez je nastaven.
Opel Astra H Caravan 1.7CDTi - 74kW, cerna metaliza
A máš zaplý kompresor klimatizace? U automatické klimy se zapíná v menu klimatizace. Musí být zatrženo A/C...Invin píše:Mam kratce Astru z popisu a ma tam byt automaticka klimatizace, ale zda se mi, ze kdyz pustim na 16°, tak praktickz porad y toho fouka teplz vyduch a tak jsem se chtel zeptat, jak so overit, zda klimatizace funguje v poradku nebo, ze je doplnena? Bohuzel auto je pro me nove a tak nemam s cim porovnat, abych mohl rict, ze je neco spatneho s klimatizaci. Predem diky za odpoved.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To bude ono, tím tlačítkem Auto se ti jen nastaví klapky a sepne se ventilace, ale nesepne kompresor... musíš to zapnout tak, jak je to popsané v předchozím příspěvku.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici

Opel Astra H Caravan 1.7CDTi - 74kW, cerna metaliza
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
No ono je to trochu nepraktický, ale jde o zvyk.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
trochu? je to šílenostOťas píše:No ono je to trochu nepraktický, ale jde o zvyk.

EX Opel Astra H caravan