Alarm od Meta System - dotaz
Alarm od Meta System - dotaz
Zdravím, měl bych dotaz, tátova háčková Astra, kterou si nechal dotáhnout z Holandska má domontovávaný autoalarm od fy Meta System. Alarm šlape, ale nevím jestli nějakým způsobem umí i zavřít auto s vypnutýma pohybovýma senzorama v interiéru (kvůli psovi). Klíček k autu má dvě tlačítka - otevřít/zavřít a u přepínače světel přilepený tlačítko (funkce?) s diodou. Máte v autě taky někdo tenhle alarm a víte jak funguje? Případně kam se obrátit - webová stránka, montážní firma (Liberec) ... Nemáme k tomu návod, nic, jen rukou na lístku napsaný bezp. kód. Díky za odpovědi!
- Reklama
Re: Alarm od Meta System - dotaz
Já měl METU v předchozím autě. A dělal jsem to tak, že cca do 15 sekund po vypnutí motoru (zapalování) a při otevřených dveřích řidiče jsem zmáčkl tlačítko na ovladači. Začala mi blikat dioda a pak jsem zabouch dveře a zaalarmoval. Tímto postupem jsem deaktivoval vnitřní čidla. Ale byl to jiný model alarmu. Ale myslím, že by to mělo být stejné !
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
mám taky vnitřní hlídání a při zamčení bez alarmu stisknu dveřmi od spolujezdce tlačítko zamčení na středovým panelu, odemykám pak klasicky dálkou
EX Opel Astra H caravan
to Ferda: Jo, možná to ta meta umí, ale chtělo by to k ní nějaký návod ...
to Mazety: Alarm co popisuješ je originál, ten má vypínání čidel pohybu na středové konzole, potom by to bylo jednoduchý, ale bohužel.
to Mazety: Alarm co popisuješ je originál, ten má vypínání čidel pohybu na středové konzole, potom by to bylo jednoduchý, ale bohužel.
Vyzkoušej a uvidíš ? Jak jinak bys ho schtěl deaktivovat, když na to není žádné jiné tlačítko. Jeden návod zrovna mám 

- Přílohy
-
- META_hpb-top-can.rar
- (66.33 KiB) Staženo 410 x
psal jsem o vypnutí celýho alarmuMedAlig píše: to Mazety: Alarm co popisuješ je originál, ten má vypínání čidel pohybu na středové konzole, potom by to bylo jednoduchý, ale bohužel.
origo nemám, na zvlášť odpojení čidel pohybu mám dotykový přívěšek
EX Opel Astra H caravan
No ale pokud si přečteš ještě jednou otazku tak tam nic o vypnutí celýho alarmu nepíše nebo jo ?
Ferda: Tak jsem juknul na ten tvůj manuálek a našel i další na stránkách casystem.cz. Tam sice píšou, že astry od r.v. 2004 mají jiný model a sice MOP, ale snad ty postupy budou podobný, hledat přesný název použitý řídící jednotky kdesi v palubce se mi moc nechce. Jen v tom návodu píšou trochu jiný postup než jaký jsi používal ty. Tady píšou, trošku zmateně, zapnout dvakrát klíčkem zapalování, rozsvítí se LEDka alarmu, vystoupit a zapnout alarm. Jaký tlačítko na ovladači jsi myslel ty? Přeci jen je teď odpoledne před Silvestrem venku klid, tak nebudu svým experimentováním plašit celou vesnici, a za chvíli je stejně tma.
No koukal jsem, že to tam píšou trošku jinak. Já měl na ovladači jen jedno tlačítko. Tak zavolej do http://www.casystem.cz oni Ti tam poradí. Já tam byl před pár dny a koupil jsem si tam od nich parkovacího asistenta. S Metou mám dlouholeté zkušenosti a maximální spokojenost.
sorry, chtěl jsem jen pomoct jak nechat v zamčenym autě psaFerdaXXL píše:No ale pokud si přečteš ještě jednou otazku tak tam nic o vypnutí celýho alarmu nepíše nebo jo ?

EX Opel Astra H caravan