Jaké alu kola na mé GTC ? - nové hlasování
Re: Jaké alu kola na mé GTC ? - nové hlasování
si myslím ty fotky hodně napověděli 

- Reklama
Já osobně půjdu do těch 17" co máš jako č.3, takže ti asi budu doporučovat je
, každopádně 18", 19" je krása, ale na naše "tankodromy" to nebude to pravé ořechové

to bude dobrá volba mě se líbí,ale přeci jenom ty 18" úplně změní mé auto 

Zvážil bych ještě, kde se s autem nejvíc jezdí. 19" bez CDC je holý nesmysl, cítil by jsi každou nerovnost. 18" vypadají moc hezky, ale auto je hodně, hodně tvrdé. Se Zafirou na 18" jezdím 95% po dálnicích (D1 jenom levý), do města vůbec. Taky je třeba na ně dávat velký pozor, není problém je škrábnout, nebo deformovat (i když origo hodně vydrží). Na běžné ježdění bych asi volil 17", na nich je to ještě docela komfort a ani pneu nestojí ranec peněz.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
co je to CDC?
já jezdím tak 80% město a 20% dálnice
asi by jsi neměl možnost sehnat ty co máš na záfě v 17" ?
já jezdím tak 80% město a 20% dálnice
asi by jsi neměl možnost sehnat ty co máš na záfě v 17" ?
Já hlasoval C, 1. jsou to krásný kola a za 2. 17" je takový ideální kompromis - pořád dost komfortu, skvělý jízdní vlastnosti a přitom za 4 gumy dáš "jen" 10k Kč.
Nech si to snížit a 17" budou stačit, co se týče vzhledu, kdy tobě se jedná hlavně o vzhled, pokuď se nepletu? Viz. Darkova Astra, taky moc pěkná na 17". Taky bych radši 18", ale na silnice v ČR je to hloupost!!!
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Potvrzuju 17", snížená pomocí pružin Eibach 30 mm (sedne si malinko víc jak 3 cm) a komfort furt zajištěněj, sedí to a vypadá to...

jsem jedinej komu se zdá že na Hatchbacku ty kola vypadají daleko líp?

jsem jedinej komu se zdá že na Hatchbacku ty kola vypadají daleko líp?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
původně jsem chtěl jen 17" ale ty Romanovi 18" jsou o něčem jiném,kdyby je měl v 17" tak je asi hned rozhodnuto
o snížení uvažuji,ale protože bych chtěl OPC přední nárazník tak nevím zda to bude dobrý nápad no ještě ubidíme jak to dopadne

o snížení uvažuji,ale protože bych chtěl OPC přední nárazník tak nevím zda to bude dobrý nápad no ještě ubidíme jak to dopadne