přihrádka místo popelníku
Re: přihrádka místo popelníku
Tohle přesně jsem v autě nechtěl. Vůbec to tam podle mě nepasuje a kazí to dojem z interieru.
- Reklama
Já tam vozím naskládaný dvacky na parkovný, nedal bych na to dopustit 

Na kováky je snad na dveřích přihrádky u spolujezdce mincovník ne? teda já ho tam mám 

vojta - nn, postou to posilat nebudu a myslim ze mam i jinou barvu - ne dozlatova
Juray - to sice je, ale jakmile tam das nejaky mince (10,20), tak nejde zavrit...
Juray - to sice je, ale jakmile tam das nejaky mince (10,20), tak nejde zavrit...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Mě to tam nepřekáží, ale aktuálně tam mam teda 5ti koruny...Westler píše:Juray - to sice je, ale jakmile tam das nejaky mince (10,20), tak nejde zavrit...
roce 2009 můžeš mít buď tudle co mam já nebo čistě stříbrnou nebo černou lesklouWestler píše:vojta - nn, postou to posilat nebudu a myslim ze mam i jinou barvu - ne dozlatova

Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
vojta - mam ciste stribrnou
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Já tam mám 1Euro, je docela velký, myslim že i víc jak 10ti koruna a v pohodě.corsaczek píše:Mě to tam nepřekáží, ale aktuálně tam mam teda 5ti koruny...Westler píše:Juray - to sice je, ale jakmile tam das nejaky mince (10,20), tak nejde zavrit...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem