.
 .A jak jsem v různých diskuzích na netu vyčetl, slovinští policisté prý občas znepříjemňují na těchto trasách řidičům život..
Miku, byla to zkouška na doporučení známých, a jak říkám, spokojenost..

.
 .

Jedině letadlem, nejlépe někam na jih Španělska, Andalusie, Costa del Sol to je moje láska
  Jedině letadlem, nejlépe někam na jih Španělska, Andalusie, Costa del Sol to je moje láska no uvidíme.
 no uvidíme. to by se mi taky líbilo.
 to by se mi taky líbilo. 
Zkus okruh kolem Alicante,lítá ti let. z Norimberku,nebo Vídně/Air Berlin/ - jediný problém - Malorca - a to čekání,ale pak sedneš do auta a jsi svůj pán - a pláže ,a mimo civilizaci,zájezdy ........hombre_71 píše:pánové tak taková dovolená by mě mohla....Jedině letadlem, nejlépe někam na jih Španělska, Andalusie, Costa del Sol to je moje láska

.....chcel som ísť cez Maďarsko,Slovinsko , a potom v HR dialnica až do Senju....no ako pozerám s tým Slovinskom sú problémy
 .....chcel som ísť cez Maďarsko,Slovinsko , a potom v HR dialnica až do Senju....no ako pozerám s tým Slovinskom sú problémy 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |