Tak jo, omluva moje je taky z bochumi. Co se fordu tyka, jak jsem jiz zminoval nekde jinde, mel jsem 3ks. to se na cloveku podepise, benzin co sel za plynem a podvozek co si nechal libit hodne...
Ovsem po precteni jednoho odkazu odsud, kde bylo napsano ze astra H je nejprodavanejsi auto evropy vubec a ze sportovni verze je oproti golfu surova

se mi to libi, je fakt ze 1.7 isuzu se moc nechce nechat sibovat po zatackach v male rychlosti a je nemam "na to" palit do zatacku na 4ku, kdyz jsem zvyklej tam mit treba v podobne rychlosti 2ku

))))
Moc se mi ale astra libi svym projevem, linkama, vnitrkem, preciznosti, strohovsti, a follow mi home

)))
Ono, kdo v tomhle segmentu hleda neco jako vim co chci, ale kde to najdu, moc toho neni.
Jako s hothatchi, ktere mam rad mazda 3 neumi prenest kone na silnici, golf je jen provarenej, astra gut, ford st gut, ale ford RS je proste bezkonkurenci
Obdobne kdyz ja hledam dodavku na hory, taky automaticky zkoncim u vw transporter 4x4, nic jineho prakticky neni. jenze je drahej a provarenej a to me neba. Libi se mi moc vivaro zvenku, ale zevnitr uz je to zase jen rencek. kurnik ....
Ale pozor, za chvilu bude evrope diktovat dacia

))