U mě osobně asi zatím nic, ani evergreeny novinářu - páčky blinkrů, málo přihrádek
Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Jak jste na tom? Je něco takového?
U mě osobně asi zatím nic, ani evergreeny novinářu - páčky blinkrů, málo přihrádek
- Reklama
Re: Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
tlející pátý dveře
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jako u Filcekvojta píše:tlející pátý dveře
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
hnijou většinou pod tou chromovou lištou a pod spz, ale je pravda že sem to viděl zatim jen na kombi...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Malo odkladacich prostor. To je asi jedine. Mozna jeste prihradka u spolujezdce se blbe otevira kdyz tam ma nekdo nohy. Tak tedy malo prostoru pro otevreni. Jinak vse jen ++++. I to podsviceni je dobry. Neni treba menit barvu na barvu VW. 
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Tak to se budu muset podivat. Doufam ze to neni pravidlem.vojta píše:hnijou většinou pod tou chromovou lištou a pod spz, ale je pravda že sem to viděl zatim jen na kombi...
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Chyby se u tak dokonalého auta hledají těžko, proto ty páčky a příhrádky
. Já si osobně na páčky zvyknul za druhou křižovatkou...
Mě štve jen ten můj optimistický BC, co si vymýšlý spotřebu
, ale já na to jednou přijdu, proč to dělá (teda doufám) 
Mě štve jen ten můj optimistický BC, co si vymýšlý spotřebu
Malo prihradek, u 4-rychlostniho automatu absence aspon jedne rychlosti navic, na dalnici chybi. A to ze uz v serii nedelaji elektricky sklapena zrcatka jako to ma treba P307 to mi taky vadi 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Me u Astry nic nechybi
Kdo hleda v Astre pojizdnou almaru, tak tomu opravdu muze chybet vic odkladacich prostor, ale ono je to v podstate jen o tom si vsechny ty prevazny kramy usporadat
Jinak si clovek zvykne na vsechno. Jak bylo psano vyse, neni jediny duvod proc menit na udaje lepsi VW a podobny sekacky 
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Týjo co máte všichni pořád s těma přihrádkama, vždyť si pak člověk to auto akorát zabordelí
Mobil si dám do držáku (pokud budu potřebovat navigaci) nebo ho nechám v kapse (za jízdy zásadně netelefonuju), peněženku nechám v bundě, kterou mám na sobě nebo jí někam mrsknu (do kufru, na zadní sedačku), klíče mám taky v bundě nebo v tašce, nebo je dám do kapsy ve dveřích. CDčka mám ve schránce u spolujezdce. Brýle si nechám na očích, protože bez nich bych prd viděl. Láhev s pitím mi podá manželka
Co dalšího tam potřebujete mít?
Mobil si dám do držáku (pokud budu potřebovat navigaci) nebo ho nechám v kapse (za jízdy zásadně netelefonuju), peněženku nechám v bundě, kterou mám na sobě nebo jí někam mrsknu (do kufru, na zadní sedačku), klíče mám taky v bundě nebo v tašce, nebo je dám do kapsy ve dveřích. CDčka mám ve schránce u spolujezdce. Brýle si nechám na očích, protože bez nich bych prd viděl. Láhev s pitím mi podá manželka