http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=81391
S tím pruhem mi mluvíš z duše.. přemýšlím co na svou barvuTereza píše:Tak to maj o zábavu postaráno.
Strašně se mi líbí ten šachovnickovej pruh, hned bych si ho na auto dala, ale takhle krásně to vynikne jen na bílý.
Přesně, je to super, vypadá to jak kdyby to na auto dávali z výroby, takový ty tunning nálepky jsou hrozný. Já jsem o tom uvažovala už na Punto, to bylo bílý, ale nakonec jsem to vzdala, protože by ten pruh byl drahej skoro jak to auto. Ale Astře by něco páslo....Gorde, ty máš stříbrnou nebo tu lehce modrou? Na avatarovi to neni přesně vidět.Gord píše: S tím pruhem mi mluvíš z duše.. přemýšlím co na svou barvu
No v techničáku je to psáno jako šedá metalízaTereza píše:Přesně, je to super, vypadá to jak kdyby to na auto dávali z výroby, takový ty tunning nálepky jsou hrozný. Já jsem o tom uvažovala už na Punto, to bylo bílý, ale nakonec jsem to vzdala, protože by ten pruh byl drahej skoro jak to auto. Ale Astře by něco páslo....Gorde, ty máš stříbrnou nebo tu lehce modrou? Na avatarovi to neni přesně vidět.Gord píše: S tím pruhem mi mluvíš z duše.. přemýšlím co na svou barvu
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |