Tak jsem narazil na první Astru J u nás v Mostě, černá barva, elektrony, nevim co tam je za motor, je bez označení. Předek se mi libí, ale zadek mě nic moc.
Tak nejak u nas v Litomericich a okoli to pokud se nemylim zacalo jednou takovou tou tmave modrou (ktera podle me dost zabiji krasu nove Astry, protoze je to takova barva nebarva), ktera se objevila jako autoskola (myslim ze jedne z Ltm autoskol) a ted tu vidam dalsi opet tu hnusnou tmave modrou. Skoda te barvy Jinak jako auto ma ode me za 1*
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
tak dneska sem se v ní i svezl díky zdeňkovilbc, 1.7 cdti 110 koníků, zelená myth, pěkný povození akorát nechápu proč se opel vrací k věcem typu čudlíky na dveřích a aretační páčky směrovek
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
preco k smerovkam s aretaciou?
lebo ako na SVK tak aj v CR a vsade inde mame chrontavych debilov co sa hraju na motoristickych novinarov.. Naozaj 99% vsetkych novinarov bezaretacne riesenie kritizovalo,ze nevedeli ako blikaju a pod. A tak si Opel povedal,ze radsej zobere spat dobre riesenie,ako by mal prichadzat o potencialnych zakaznikov,kedze to novinari takto zdehonestuju.
Holt,mozme sa im podakovat ze su tak totalne neschopni.