Zdravím všechny opláky,
sháním nějakou neznačkovou vložku do zavazadelníku s rantlem, tj. gumová podložka nebo něco podobnýho ... značková za 2.200,- Kč se mi zdá předražená. Na internetu jsem ve vyhledávačích nic zajímavýho nenašel. Nemáte s nákupem někdo zkušenost.
Vložka do zavazadelníku
Vložka do zavazadelníku
Opel Astra H Caravan 1,8 16V
Z18XER (103 kW), r.v. 2007
Z18XER (103 kW), r.v. 2007
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vložka do zavazadelníku
Koupil jsem v globusu za 500kč obyčejnou pěnovou podložku do kufru a sedí tam jak dělaná od výroby!Rantlíky má tak půl centimetru
Něco takového
http://www.auto-samolepky.cz/index.php/ ... 34_100_118 nebo tady http://koberce.vopi.cz/cz/autokoberce-d ... vany/opel/

Naposledy upravil(a) FerdaXXL dne 26 říj 2008, 20:29, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Koupil sem tady uz dve, a sem naprosto spokojenej. Ma veprostred i takovou protiskluzovou vrstvu, celkem sikovna vec, dokud se cloveku v kufru nerozleje olej 

cao ozivuji tohle tema!
mam dotaz, k dostani jsou dva druny VAN DO KUFRU, plastove a gumove, co jste davali odkazy, jsou to prave na ty plastove, ktere si myslim, ze nejsou lepsi nez gumove?!
jake jsou vase zkusenosti, a jake mate?
nasel sem plastovou zhruba za 450kč
mam dotaz, k dostani jsou dva druny VAN DO KUFRU, plastove a gumove, co jste davali odkazy, jsou to prave na ty plastove, ktere si myslim, ze nejsou lepsi nez gumove?!
jake jsou vase zkusenosti, a jake mate?
nasel sem plastovou zhruba za 450kč
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
kupoval sem tu plastovou s protiskluzem a max spokojenost,když se zašpiní jen vyklepu nebo umeju a je zas jak nová a hlavně kufr je čistý a o to jde
a cena asi 650,- Kč

Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008