Opel 24 hodin
- Reklama
Re: Opel 24 hodin
To ja spnkám taky neklidně a důchodce nejsembeavis píše:Checheche tak sem to rict nechtelcorsaczek píše:Myslíš jako že důchodci blbě spí, tak si skočili koupit novýho oplíka?Co kdyby nekdo ze clenu byl duchodce s neklidnym spanim

OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak to je jasný, že nedaj slevu 200 tisíc na corsucorsaczek píše:Rek bych, ze to odhadujes dobre, bud Insignie nebo nejaky dobre vybaveny Vivaro, kteryho se nemuzou zbavit.

Věřim, že se dala sehnat stejně, jako třeba zítra - skladovky běžně seženeš s velkou slevou standardně, řekl bych že těch 24h je spíš marketing, udělat z toho něco vyjímečnýho.
To samy v Nemecku s porovnanim se srotovnym, prodej aut velky ale dalsi rok - roky pak uz temer nic 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U nás je podobná akcia teraz piatok sobotu. Vraj až 7000€ zľava. Ak budem mať čas skočím mrknúť 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
V pátek jsem zrovna byl v Oplu a koukal jsem, že nová Corsa 1,2i šla z 280tis na 250tisíc. Slušná sleva i když myslim, že za 280 by si jí asi těžko někdo koupil. Za 250 je to už celkem zajímavé auto, ale jsou i levnější.
Tiez som to pocul na nejakom radiu bezala na to reklama.Kesi píše:U nás je podobná akcia teraz piatok sobotu. Vraj až 7000€ zľava. Ak budem mať čas skočím mrknúť
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek