Vsetka cest starym automechanikom, vedia toho opravit mozno viac ako mladi, ale nikto nevie vsetko. Oni su nauceny na stare motory, kedy naftaky jazdili aj na transformatorovi olej

Tak aditivum tam dám určitě, ale to zřejmě můj problém se žhavenim, nebo respektive s nastartovánim nevyřeší...já bych se z toho picla, tahle situace je nejhorší, když tomu podle všeho nic neni, ale stejně to nefungujeDalik píše: Každopádně do dnešních common railů, které jsou známy svou choulostivostí na kvalitu nafty, bych opravdu benzín nenalil. Je lepší tomu zamrzání předcházet a hodit tam nějaké to aditivum.
Tak ale ten problem so zhavicmi ti nevyriesi ani benzinTereza píše: Tak aditivum tam dám určitě, ale to zřejmě můj problém se žhavenim, nebo respektive s nastartovánim nevyřeší...já bych se z toho picla, tahle situace je nejhorší, když tomu podle všeho nic neni, ale stejně to nefunguje.
kdybys neměla problém se žhavením jak ti tvrdí tak bys neměla závady v paměti a startovalo by to, jestli spíš nemáš problém s mechanikem a nechtělo by to někoho kdo to opravíTereza píše:Tak aditivum tam dám určitě, ale to zřejmě můj problém se žhavenim, nebo respektive s nastartovánim nevyřeší...já bych se z toho picla, tahle situace je nejhorší, když tomu podle všeho nic neni, ale stejně to nefungujeDalik píše: Každopádně do dnešních common railů, které jsou známy svou choulostivostí na kvalitu nafty, bych opravdu benzín nenalil. Je lepší tomu zamrzání předcházet a hodit tam nějaké to aditivum..
To jsem si řikala taky, že kdyby to bylo ok, tak to nehlásí ty chyby. Mechanika jsem vyměnila, tohle je nějakej energickej mladší kluk, kterej na to má víc času než můj stálej mechanik, už mi předtim spravoval Punto a byla jsem s ním spokojená. On jako je z toho docela jelen, řikal, že to rozebral, všechno přeměřil a všechny žhavicí časy i fce jsou dobrý, relé je prej taky v pořádku...Ještě prej skoukne sání, jestli tam nejsou nějaký zkarbonovatelý věci, tomu já už nerozumim. Každopádně taky řikal, že by vyměnil všechny 4 žhavičky - bezva, tak tim pádem můžu vyhodit ty dvě měsíc starývojta píše:kdybys neměla problém se žhavením jak ti tvrdí tak bys neměla závady v paměti a startovalo by to, jestli spíš nemáš problém s mechanikem a nechtělo by to někoho kdo to opraví
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |