Snad ne, fakt jsem to tam dala jen na chvíli. A je třeba šance, že se to nějak "ojede" a bude to ok? Já se úplně bojim to ted nastartovat, nechci ten zvuk slyšet znovavojta píše:estli si to náhodou nepřehnala a on těd prokluzuje
 .
 .Snad ne, fakt jsem to tam dala jen na chvíli. A je třeba šance, že se to nějak "ojede" a bude to ok? Já se úplně bojim to ted nastartovat, nechci ten zvuk slyšet znovavojta píše:estli si to náhodou nepřehnala a on těd prokluzuje
 .
 .
 a řemen se začal pálit-dým.Po sundání a vyčistění řemene vše OK
 a řemen se začal pálit-dým.Po sundání a vyčistění řemene vše OKJá jsem to přiložila jen na chvíli, ale nevěděla jsem, kdy už je otočenej dokola a kdy nemisut píše:Určitě jsi to přehnala,dělá se to jen přiložením aby se otočil dokola,to je snad 2 vt.!!Stalo se mi to po přípravku ve spraji u Nissanu a to byl zvuk!!! když jsem otevřel kapotu prokluzovala vodní pumpaa řemen se začal pálit-dým.Po sundání a vyčistění řemene vše OK
 . Tak asi už byl...Jinak dým a nic dalšího špatnýho nevidim, ale nejezdim s tim, jen včera jsem to na chvilku natočila, abych si to poslechla, zvuk se změnil.
. Tak asi už byl...Jinak dým a nic dalšího špatnýho nevidim, ale nejezdim s tim, jen včera jsem to na chvilku natočila, abych si to poslechla, zvuk se změnil.Díky, zatim počkám, zvuk se změnil, ale nicméně pořád je to hrůza. Počkám, co zejtra ten servisák vymyslí (snad to tam dojede, je to jen 5 km a už jsem s tim jela asi 20), třeba ho taky sundá a vyčistí jak píše Misut a bude klid. Ale stejně, on dělal zvuky "cvrčka" a pískal i předtim, takže bych možná zkusila ještě něco dalšího - volnoběžka byla vyfoukaná od nějakejch sajrajtů, možná jestli to nebude chtít nový napínací kladky...vojta píše:tak vem mobil nebo foťák a natoč nám to ať to slyšíme a vidíme

Nevim sice, co znamená "pridretá"Kesi píše:Ak bola vodná pumpa pridretá mohla spôsobovať ten zvuk
 , ale byla to ona, jen já už jsem taková, že to beru z gruntu, když se to stejně muselo měnit za čas, tak to radši dělám najednou.
, ale byla to ona, jen já už jsem taková, že to beru z gruntu, když se to stejně muselo měnit za čas, tak to radši dělám najednou.Aha, díky, to mě nenapadlo. Já nemám problém s mluvenou slovenštinou, ale v psanym projevu mi občas utíkaj souvislosti...Juray píše:přidřená

| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |