Tak mam dnes bohuzel podobnou zkusenost

, posudte sami jestli je to altikem. Podle vasich zkusenosti co jste popisovali mi to prijde pravdepodobny. Dnes mi zacla svitit kontrolka dobijeni. Zhasl jsem motor a znova nastartoval. Asi po 2 km se znova rozsvitila. Musel jsem dojet domu, tak jsem pokracoval v jizde. Vse bylo jinak normalni. Asi po cca 25 km se najednou pridaly kontrolky ABS a ESP. Najednou sami od sebe prestaly foukat ventilatory, pohasl display, misto teploty tam bylo F. Taky jsem si vsiml, ze stouply otacky pri volnobehu z cca 750 na cca 1250 ot/min. Nechapu jak to spolu souvisi, ale bylo to tak. To me vylekalo, zastavim zhasnu motor. Chvili jsem to nechal bejt, pak znova nastartuju a pokracuju v ceste. Po chvili naskocila kontrolka emise, pak i ABS, ESP, airbagy, elektronika motoru a samozrejme dobijeni. Navic prestal fungovat i posilovac rizeni, bez nej to byla docela sranda

Jeste jsem zkusil jednou znova nastartovat, ale po cca 300m to opet zaclo kontrolkou emise a pak se pridaly vsechny ostatni. Nastesti jsem byl uz kousek od garaze, tak jsem si to tam pekne manualne doodpracoval. Byl to docela boj, kolem na me troubili jak janci

Navic i hlavni svetlomety svitily tak na pul, jak parkovaci svetla. Jinak auto doposud behalo v poho. Jediny co, tak jsem pred cca 14 dny menil baterku. Ale to snad nemuze mit vliv si myslim... Bohuzel ted maj v servisu zavreno, takze musim pockat s objednanim az na novej rok. Tak co myslite, je to ALTIK? Taky vam stouply otacky pri volnobehu!? Nevite nahodou o nejakym dobrym autoelektrikari v okoli UL, ktery by kdyztak zvladl ty diody? diky. m.