nováček- astra GTC
- honza
- Kontaktovat uživatele:
nováček- astra GTC
Ahojte všichni příznivci a členové clubu opel astra H.
Jsem zde novým členem. Momentálně čekám na své nové vozítko až se mi doveze od sousedů z Německa. Měl bych ho mít začátkem příštího týdne.
Jde o Opel Astra GTC sport 1.8 ,r.v. 9/2005 , naj. 26 000tis. km, vínově červená barva. Zbytek viz. foto které dodám až auto bude doma.
Těším se na nějaký srázek a na všechno kolem tothoto clubu.
Zdravý Vás Honza- Morava-Zlínský kraj-Uherské Hradiště-Kudlovice
Jsem zde novým členem. Momentálně čekám na své nové vozítko až se mi doveze od sousedů z Německa. Měl bych ho mít začátkem příštího týdne.
Jde o Opel Astra GTC sport 1.8 ,r.v. 9/2005 , naj. 26 000tis. km, vínově červená barva. Zbytek viz. foto které dodám až auto bude doma.
Těším se na nějaký srázek a na všechno kolem tothoto clubu.
Zdravý Vás Honza- Morava-Zlínský kraj-Uherské Hradiště-Kudlovice
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček- astra GTC
Nazdár
Vítám tě 

čauves,vítám tě u nás,doufám že hned jak budeš mít autí u sebe tak dodáš do club cars pár foteček.
Taky si do budoucna brousím zoubky na GTC 1.8 ale v mém případě to zas tak brzy nebude ...
Nakolik tě vyšla pokud to není tajné a jaký pak nese výkon tvá nová astrule? ...
já bych chtěl tu silnější tedy 103 KW ...
Taky si do budoucna brousím zoubky na GTC 1.8 ale v mém případě to zas tak brzy nebude ...

Nakolik tě vyšla pokud to není tajné a jaký pak nese výkon tvá nová astrule? ...

já bych chtěl tu silnější tedy 103 KW ...

- honza
- Kontaktovat uživatele:
no vyjde mně na nějakých 290 000+ asi 12000 za dopravu a přihlášení. takže kompletně 302 000,-kč. Myslím ze to je dobrá cena na to ze to auto je ještě v záruce a ma najeto jen 26 000km. Fotky určitě dodám.
Výkon mě trochu mrzí,měl jsem zájem o 2.0 T 200ps ,ale to mi přítelkyně zamítla,takže budu mít 1,8 92kw, 125ps časem možná motor projde nějakou upravou,podle toho jak mě těch 92kw překvapí.
V pondělí večer by snad fotky mohli být.
Výkon mě trochu mrzí,měl jsem zájem o 2.0 T 200ps ,ale to mi přítelkyně zamítla,takže budu mít 1,8 92kw, 125ps časem možná motor projde nějakou upravou,podle toho jak mě těch 92kw překvapí.
V pondělí večer by snad fotky mohli být.
já myslím že i 125 koníků bude dobrých a dostačující na naše cesty,co by jiný za takový motor dali
to je to co se mi nechce dávat ... 300 papírů ... počkám si až to půjde dolů a vrhnu se na to

to je to co se mi nechce dávat ... 300 papírů ... počkám si až to půjde dolů a vrhnu se na to

- honza
- Kontaktovat uživatele:
no jo jenze v ČR tento model stoji stejne pres 400 000,- takze si myslim ze zatěch 300 je to dobra cena.no dva roky pojezdim a kdyz me opel nezklame tak kopím OPC.auto uz je v tuhle chvili nekde na ceste ke mne,takze v pondeli tu budou fotky.
jasně proto také koukám co nabízejí sousedi než u nás,je fakt že cenový rozdíl je dost velký takže taky budu nejspíš vybírat vůz od sousedů,ale počkám až to víc klesne ...
no jestli se někdy vrhneš na OPC tak si musíme dát srazík ...
co bych dal za svezení vněm .. 

- honza
- Kontaktovat uživatele:
jj tak to asi každý.kdo by se nechtěl projet v takovém autí jako je OPC.
No ohledně těch srazů,doufám že se tady nějak někdy scházíte?
Nevím jestli to budeš vědět,dvě věci: 1. co má znemnat figurka c´mon,nějak tak brouzdám po netu a zavadil sem o to u opelu. je to jako nějaký maskot opelů nebo tak něco?
2. dají se sehnát na GTC střešní nosiče???
No ohledně těch srazů,doufám že se tady nějak někdy scházíte?
Nevím jestli to budeš vědět,dvě věci: 1. co má znemnat figurka c´mon,nějak tak brouzdám po netu a zavadil sem o to u opelu. je to jako nějaký maskot opelů nebo tak něco?
2. dají se sehnát na GTC střešní nosiče???
zatím srazík tohoto webu se žádný nekonal je nás zatím hodně málo a každý pochází z jiného města,ale v budoucnu se určitě srazíky budou plánovat.
Jinak co se týče tvých otázek tak to fakt nevím
snad ti na to odpoví někdo jiný ... 
Jinak co se týče tvých otázek tak to fakt nevím

- honza
- Kontaktovat uživatele:
no tak snad jo. kolik nás tu teda momentálně je???