hezká sada...taky čekám až povolí mráz abych mohl konečně vyměnit ten EGR ventil
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Kola byla utažená v pořádku.. povolilo se to po několika tisících kilometrech.
S těmi předními tlumiči mne mechanik poučil, když je dotahoval přes torx/imbus, že se píst nesmí protočit, že je to často zničí - koukal jsem, kolik tutoriálů na YT na to kašle.
Taky jsem si tím prošel, akorát ne najednou. Akorát jsem neměnil pružiny.
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Tak se asi brzo "vrátím" z G na ZB. Nějak to zlobí a i když jsme chtěli zafiru kupovat až na další jaro, tak si okolnosti vyžádali, že je lepší jí koupit teď, i když starší, než cpát do géčka, které už přesluhuje. Tak se chci zeptat, (i moderátoři jsou někdy líní hledat), ale spíš protože to je narychlo, jak je to s automatem. Benzín, nikoli nafta, 1.8, nebo 2.2. Brát automaty na tyhle motory, nebo ne? Než se mi někdo vyjádří, tak to jdu trošku prolustrovat tady v motorech...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE