Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Kde pri to? Jasne ze mozme dat stretko,nejaku inspiraciu som veru nabral,chcel by som vytlmit dvere a mam aj ambienty svetelny paas zlty(takeho hada 5metroveho) ,tak to chcem vysvietit  

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
presne su to Horne stitare tak neviem odkial si presne ty ale sak dalo by sa stretnut ak tam pojdem (ja som priamo z Trnavy)  fuuuu rad inspirujem a hlavne motnujem aj kamosom do aut, hocico co si zmyslia
  fuuuu rad inspirujem a hlavne motnujem aj kamosom do aut, hocico co si zmyslia  

Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Priamo to ale origo nr   ,volaxo vymyslime
 ,volaxo vymyslime  ,len dufam ze ked tam budes mat cestu tak budem moct dobehnut potrast ti pravu ruku
 ,len dufam ze ked tam budes mat cestu tak budem moct dobehnut potrast ti pravu ruku 

,volaxo vymyslime
 ,volaxo vymyslime  ,len dufam ze ked tam budes mat cestu tak budem moct dobehnut potrast ti pravu ruku
 ,len dufam ze ked tam budes mat cestu tak budem moct dobehnut potrast ti pravu ruku 
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007

EX ceed 1.4 Ex 2007