rázový uťahovák
rázový uťahovák
Používate niekto elektrický rázový uťahovák na kolesá? ak áno aký by ste doporučovali.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- Reklama
Re: rázový uťahovák
Na povolenie kolies potrebuješ razový uťahovák tak s momentom 400Nm.
Ja som si kúpil BOSCH GDR 120-LI a ten si so skrutkami od kolies ani necvrkne. Ani nie je na ten účel vyrobený, také mašiny stoja "troška" viac €.
Na kolesá by som asi zvolil niečo takéto.
Ja som si kúpil BOSCH GDR 120-LI a ten si so skrutkami od kolies ani necvrkne. Ani nie je na ten účel vyrobený, také mašiny stoja "troška" viac €.
Na kolesá by som asi zvolil niečo takéto.
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
nemyslel som aku, ale na 220V
Ten jsem měl a byl absolutně k ničemu, nepovolil jsem s tím ani jeden šroub. Lepší koupit kompresor a pneumatický rázový utahovák.
Na skrutky od kolies treba uťahovák s lepšími parametrami. Ja som ten Bosch kupoval na obyčajné skrutky a na tie je to super vecička.
Uťahovák 230V by som asi vyskúšal tento.
Ak nebude dobrý tak ho vrátiš a kúpiš silnejší
Ohľadom kompresor + uťahovák, ak by si mal dielňu tak ok, ale pre bežného človeka, čo si chce pár krát za rok dať dole kolesá je to podľa mňa zbytočnosť. To radšej silnejší 230V.

Uťahovák 230V by som asi vyskúšal tento.
Ak nebude dobrý tak ho vrátiš a kúpiš silnejší

Ohľadom kompresor + uťahovák, ak by si mal dielňu tak ok, ale pre bežného človeka, čo si chce pár krát za rok dať dole kolesá je to podľa mňa zbytočnosť. To radšej silnejší 230V.
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
samozrejme že kompresor a k nemu uťahovák a aj iné príslušenstvo je najlepšia volba len ho neni kde uskladniť v malej garáži, nemám RDkratales píše:Ten jsem měl a byl absolutně k ničemu, nepovolil jsem s tím ani jeden šroub. Lepší koupit kompresor a pneumatický rázový utahovák.