Výměna TID za BID
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna TID za BID
Zavolej romanovik a zeptej se ho za kolik by to to udělal! 
- Reklama
Zdravim, mam astru caravan H rok vyroby 11/97 a potraboval bych radu. Auto je bez BC ale tlacitko BC na panelu mam. Na displey se mi objevi NO FUNCTION.. Je nutna instalace noveho displeye aby BC fungoval?? Dekuji za odpoved.
Dekuji za odpoved. Jsem moc rad ze staci jen softwarova aktivace.
Ahoj, koupil jsem astru a má jenom TID. Docela bych chtěl palubní počítač, a protože se v tomto vlákně píše, že rámeček na TID a GID je stejný, tak jsem si řikal, že bych si někde na aliexpressu/ebayi ten GID koupil. Otázka je ale náročnost instalace, nemohl byste mě prosím někdo odkázat na návod jak to udělat? Do servisu se mi s tím nechce, pač pak by se celá operace asi prodražila...
Ano, ramecek je stejny. A vymena je ta nejjednodussi cast. Potrebujes odparovany displej a carpass, ktery musis sparovat se svym autem a pak aktivovat BC. Potrebujes tedy originalni diagnostiku Tech 2/GM MDI, s OP-COM si nejsem jisty zda funguje (od)parovani.
Pokud chceš minimální investici, tak stačí BID, dá se sehnat již odpárovaný okolo 500 -800kč i s rámečkem. GID (grafický nutný pro případnou pozdější instalaci MKJ), výjde okolo 2 - 3 tisíc. Ale pozor při nákupu na EBAY a pod. Většinou prodávající sice tvrdí, že je displej již odpárovám, ale ve většině případů to není pravda. Potom Tě čeká další investice za případné odpárování, kdo to umí odpárovat + poštovné.(RomanK nebo PepaS). Navíc je nutné zda máš Carpass ke svému autu, jak píše Kratales. Původní se musí odpárovat a nově dosazený odpárovaný znovu spárovat u někoho s diagnostikou.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ještě bych doplnil, že pokud máš plovák s lineárním odporem, tak BID nebude fungovat.