Vynechává turbo

Odpovědět
Magickiller

Vynechává turbo

Příspěvek od Magickiller » 13 pro 2009, 11:34

Dobrý den. Mám problémy s turbem u mé Astry H 1,6 CDTi. Nejprev se stávalo, že když auto déle stálo, tak se při následném nastartování turbo nenahodilo a na palubní desce zůstala svítit ikona auta a s klíčem. Když jsem vypnul motor a nastartoval znovu, většinou problém zmizil. Jenže po týdnu se začalo stávat, že turbo přestlo fungovat i za jízdy (opět přitom svítila na palubce zmíněná ikona). Ve dvou servisech se mi na to dívali a podle diagnostiky mělo jít o závadu nějaké klapky. Tu vyměnili a problém nezmizel. Vyměnili pak ještě nějaký ventil (snad EGR nebo tak nějak) a stále problém nezmizel. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 88KW, stříbrná, r. v. 2005

Reklama

Mazety

Re: Vynechává turbo

Příspěvek od Mazety » 13 pro 2009, 12:21

doufám, že jsi jim za to zaplatil, jakej kod zavady to hlásí?

smazána citace, Mike.S
EX Opel Astra H caravan

Magickiller

Re: Vynechává turbo

Příspěvek od Magickiller » 13 pro 2009, 20:45

Mazety píše:
Magickiller píše:Dobrý den. Mám problémy s turbem u mé Astry H 1,6 CDTi. Nejprev se stávalo, že když auto déle stálo, tak se při následném nastartování turbo nenahodilo a na palubní desce zůstala svítit ikona auta a s klíčem. Když jsem vypnul motor a nastartoval znovu, většinou problém zmizil. Jenže po týdnu se začalo stávat, že turbo přestlo fungovat i za jízdy (opět přitom svítila na palubce zmíněná ikona). Ve dvou servisech se mi na to dívali a podle diagnostiky mělo jít o závadu nějaké klapky. Tu vyměnili a problém nezmizel. Vyměnili pak ještě nějaký ventil (snad EGR nebo tak nějak) a stále problém nezmizel. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
doufám, že jsi jim za to zaplatil, jakej kod zavady to hlásí?
nějak postrádám Tvůj příspěvek pod citací, Mike.S
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 88KW, stříbrná, r. v. 2005

Odpovědět