Fotky z netu - ze světa

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky z netu - ze světa

Příspěvek od Q-čko »

Power co pises je totalna pikacovina na N-tu, ale je to tvoj nazor, ktory ti nik nebere.

Nie kazda uprava je sereda:)
Nie kazdy chce tuctove seriove auto:)
Nie kazdy pozna originalny paket a hlavne nik to ani neoceny (aj ten co to pozna, aj ten coto nepozna) a nikdy to este podla mna nezvysilo cenu ale budis :)
Nie kazdemu sa pakety pacia :)

Kazdy zasah do auta je zmena a ta zvysuje naklady to je uplne normalne prevratna novinka, ale kezdy si auto robi pre seba a hlavne podla seba. Ked ho bude predavat je uz zmiereny stym ze dal dotoho ale stym je uz vacsina zmierena (pokial sato neda odmontovat a predat solo)

Su ludia co zdielaju aj ine nazory :)
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Reklama

power2

Příspěvek od power2 »

Já ale nikde nenapsal, že je všechno škaredý a taky že to je názor všech. Kdyžtak translate.google.cz, jesli něčemu nerozumíš. ;) Myslím, že čeština je pro vás dost srozumitelnej jazyk, aby se dalo pochopit, co sem napsal.
Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko »

ale ja ani netvrdim ze pises ze je vsetko skarede a este aby to bol nazor vsetkych, to by dopadlo :)

expert, ja rozumiem cesky asi lepsie nez ty a myslim si, ze nez aj ty slovensky a ak by som rychlo pisal, napis, spomalim :)

A este jedna vec. Ked niekomu nieco radis, nastuduj si vsetky varianty aby si nevyzeral jak hnup ze nemas pravdu :)

mier s tebou 8-)
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 14 pro 2015, 11:27, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
honzap

Příspěvek od honzap »

dneska jsem okolo toho bazaru šel 2x a zapomněl se na ni kouknout. Kdyby ta bílá byly fólie, neměl bych s tím autem moc problémů. Naštěstí si s autem může každý dělat co chce a kolik do něj vrazí a za kolik ho prodá je jeho soukromá věc, někdo vydělá, někdo provaří... shit happens. peace motofaka
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

souhlas s powerem2....nicmene kazdej normalni a clovek co ma vkus sam rekne ze origo je origo...veci jako brutalni narazniky vetsinou z laminatu co na auto ani neslicujes jsou uplne k prdu a to jeste clovek nemluvi o homologaci kterou to nema...dalsi veci kridla typu rychle a zbesile atd...dalsi tuningova optika s radoby dennim svicenim to je taky hnus co astru doslova hyzdi..jeste jsem snad nevidel pekne tuning lampy co by tomu sedeli...kazdeho vec ale za me rozhodne ne a kdyz auto tak jedine v origo stavu popripade s nejakym origo paketem...nic vic pro normalniho cloveka co ma vkus neni!!!!
Opel Astra OPC
mironto

Příspěvek od mironto »

Ja by som povedal, ze to dost zavisi aj od auta. Ked mas raz rodinny kombik v socke, tak tam asi nema vyznam robit nejake spojlery, narazniky a latkove tazne oka, hoci aj origo ;) Ine to je, ked mas napr. Evo s 300-400 konikmi, to si mozes dat hoci aj zavlacky na kapotu a bude to 8-)
Marek65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek65 »

Videl som kedysi v ponuke jazdenu Astru, krasne upravenu profi firmou asi este v zahranici pred dovozom sem (spojlery, bocne listy, sportovy filter, krasne kolesa, upraveny podvozok) ale pod kapotou mala 1.4 benzin a vybava takmer ziadna. Pytal som sa vtedy, naco? Kto vrazi do auta neskutocne prachy na vizualny tuning ked to auto ma slabucky motor a ziadnu vybavu?
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

ne kazdej potrebuje silnej motor a nekdo holt si potrpi na vzhledu...takovych lidi je dost..
Opel Astra OPC
power2

Příspěvek od power2 »

co vím, tak to ladil vizuálně nejvíc irmsher. No asi už su zvyklej na opc paket, že se mi to moc nelíbí. Hlavně ta stříška je jinýho konceptu linek, jak auto. Černý linky jsou fajn
Přílohy
opasgtc41_4625dbf081381.jpg
opasgtc21_4625dbf03a6e5.jpg
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

tohle je hezky akorat spojler neni to prave...pak delal i steinmetz a to bylo taky pohledny,ale taky mel divne to kridlo...o kridlo je proste hezky origo opc
Opel Astra OPC
Odpovědět