Ahoj,mam taky Astru H 1.7cdti 74kw,r.v2006.Mam ji od dubna a ted mi zacal nejdrive problikavat
airbeg a ted casto sviti.Mechanik rika ze je tam,nejaky krouzek medeny a musi se to cele vymenit
a bude to nakladne...Mate nekdo zkusenost,diky Pavel
Sviti airbeg
- Reklama
Re: Sviti airbeg
to asi myslel CIM a ten stojí novej 4500
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mám obdobný problém - po zhruiba 10 minutách jízdy se rozsvítí kontrolka airbagů a zhasne teprve po vypnutí motoru. Po nastratování se to opakuje - po určité době se kontrolka zase rozsvítí. Na obdobném serveru jsem se dočetl, že tento problém může nastat při posouvání sedadla, kdy dojde k částečnému uvolnění spojovacích konektorů pod sedadlem, vznikne přechodový odpor, který ŘJ vyhodnotí jako závadu na airbagu.
S tim sedadlem to platilo u gecka, u hacka sem se stim nesetkal, ale kazdopadne diagnostika rekne vic a jak pred pěti lety tak i ted si myslim ze to bude CIM
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dnes jsem jezdil jen po městě, po nastartování se kontrolka airbagů rozsvítila, po opakovaném startu již ne. uvidím zítra, jedu kousek dál.
Ten CIM modul se dá sehnat za 1.500 Kč - samozřejmě jetý.
Také jsem se dočetl, že i když kontrolka svítí, neznamená to, že airbagy jsou nefunkční.
Ten CIM modul se dá sehnat za 1.500 Kč - samozřejmě jetý.
Také jsem se dočetl, že i když kontrolka svítí, neznamená to, že airbagy jsou nefunkční.